allergi lättnad vid topikal näsa krämer

Nysningar, klåda, rinnande näsa-det är de obehagliga effekterna av allergier. Orsakerna till dessa sinus-baserade allergier innehålla pollen, ilska och kvalster. När pollen eller ilska inandning, eller kommer i kontakt med näsans området, de kan utlösa allergier som gör det svårt att gå om dagliga aktiviteter. Beroende på graden av en persons allergier, kan det kännas och se ut som den person som lider av influensa. Piller och krämer näsa används ofta för att minska dessa effekter.

Näsa Krämer

Näsa krämer som behandlar klåda och andra allergiska symptom är ett utmärkt alternativ till mer traditionella allergi piller. Många allergi piller som Benadryl få oönskade biverkningar, som trötthet, som är ett problem för vissa människor. Nose krämer är en relativt ny typ av allergi behandling som lovar mest av samma resultat som piller utan de negativa biverkningar. Krämen verkar genom att blockera ingången av de vanligaste allergenerna, som pollen och ilska, och hindrar dem från att komma in nasal passage där de orsakar slemhinnorna blir inflammerad. Klåda och rinnande följ inflammation.

Dr Swetlana Swetz av den federala vetenskapliga Research Center i Moskva, genomfört Ryssland tester på grädden i en dubbelblind studie att notera dess effektivitet. Ninety-one personer i åldrarna 18 och 55 deltog. Studien fann att grädden var effektivt för att minska allergiska symptom, och gav inget obehagliga biverkningar.

Krämen bör appliceras jämnt längs kanten och inne i näsborrarna med ett finger eller bomull Q-tip. Krämen ska appliceras på nytt var 3 till 5 timmar att fortsätta arbeta. Användare måste undvika att röra vid nasal område efter appliceringen av krämen att hålla den från att gnugga bort. Krämen är för närvarande tillverkas i Europa under varumärket Dr Theiss Alergol Pollen Blocker Cream.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.