hem rättsmedel för allergi attacker

Allergier kan hända när som helst på året och vanligtvis kommer från växter, damm och livsmedel. Obehandlad allergisymtom kan leda till mer allvarliga tillstånd som sinus och öroninflammation, näspolyper eller astmaattacker. Det finns många receptbelagda och receptfria behandlingar allergi, men de kan orsaka obehagliga biverkningar. Upptäck allergi hem botemedel som fungerar bäst för dig genom att lyssna på din kropp

Nasal Flushing

Allergener kan gå in i kroppen genom näsan, vilket gör nässköljning en viktig del av allergi behandling. Med hjälp av en neti potten, en liten plast eller keramik kruka med en lång pip som rymmer ca en kopp vatten, kommer att avlasta problem med bihålorna och allergiska symptom. Blanda vatten som är något varmare än kroppstemperaturen med 1 /8 tsk. salt. Lutande över handfat, vrid huvudet åt höger, och försiktigt häll saltlösning i vänster näsborre så att det rinner ut ur din högra näsborre. Upprepa med huvudet lutat åt vänster, hälla saltlösning i höger näsborre. Sedan försiktigt blåsa näsan. Om du inte har en Neti potten, kommer alla rena plastflaska med en skvätt munstycke räcker.

Limejuice med honung

Dryck limejuice med honung i kokt vatten först på morgonen på fastande mage under allergi säsong. Det hjälper lugna halsen som är skräpigt från post-nasal drip, hjälper till att eliminera gifter från kroppen, och är en stor källa till vitamin C. Denna behandling är inte idealisk för dig om du inte tål citrus syra bra.

Mat Allergier

Lindriga födoämnesallergi symtom är klåda, täppt eller rinnande näsa, nysningar, magont och tarm ångest. Svår födoämnesallergi symtom kan orsaka att kroppen sväller och halsen att stänga, du kan utveckla intensiva nässelutslag och andningssvårigheter, vilket resulterar i en resa till akuten. Den bästa behandlingen för mat allergi är att undvika livsmedel som du är allergisk. För att förhindra födoämnesallergier, rotera livsmedel så att du inte äter samma saker varje dag. Variera din diet så att du lämnar tre eller fyra dagar innan du äter en viss mat igen. Titta på kroppen för symtom på allergier inom en timme att äta. Spola systemet med tillräckligt med vatten och undvika halvfabrikat.

Tips

förebygga allergier hemma genom att ändra luftfiltren i din luftkonditionering eller värmeaggregat varje månad utan att misslyckas. Dammsug alla mattor vecka eller oftare du har husdjur. Håll damm under kontroll genom att städa ofta och använder en damning produkt som fångar upp damm snarare än att presentera det i luften. Använd en skyddsmask medan dammsugning och dammtorkning om du är känslig för damm och dammkvalster. Välj naturliga rengöringsmedel i stället för hårda kommersiella produkter när så är möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.