allergi rättsmedel med peppar

Cayenne peppar är en ört gjord på torkat baljorna av chilipeppar och har använts i tal och lokalt för medicinska ändamål i minst 9. 000 år. Den läkande egenskaper cayennepeppar finns i den kemiska, capsaicin, som finns i stammen. Cayennepeppar har antibakteriella och antivirala egenskaper och stimulerar immunförsvaret. Det bidrar till att minska allergiska symptom genom sin anti-inflammatoriska egenskaper som okänsliga för näsan när de utsätts för allergener och stöd i att bryta upp och lossa slembildning.

Matlagning

Inkludera cayennepeppar i dina måltider för att få sin allergi-skyddande fördelar. Du kan köpa antingen hela cayennepeppar eller cayennepeppar pulver för matlagning. Tänk på att desto rödare peppar, ju hetare smak. Kontrollera etiketten av pulvret cayennepeppar att avgöra dess värme.

cayennepeppar till mexikanska främsta rätter som fajitas, enchiladas, tacos och burritos. Använd cayennepeppar i kött marinader eller som skaver på fisk eller kyckling. Strö det i ägg och omelett rätter, och lägga till dips och salladsdressing. Inkludera cayennepeppar i soppor, grytor och curryrätter. Använd den i mjöl och sökvägen blandningar för stekt mat. Du kan också ersätta cayennepeppar för svartpeppar.

Kaffe

Dryck örtte som innehåller immunstimulerande fördelarna med cayennepeppar. Köp cayennepeppar pulver i bulk till en hälsokostaffär. Börja med en mild pulver tills du vänja sig vid smaken.

För att förbereda cayennepeppar te, tillsätt 1 /8 av en tsk. till varmt vatten och rör om. För en sötare smak, tillsätt 1 tsk. av honung. Drick när de är varma.

Äta en bit bröd eller andra fasta föda efter att ha druckit cayennepeppar te att hjälpa minska känslan av värme i din mun.

gurgla

Gör en cayennepeppar gurgla att hjälpa lossa igensatta bihålor och lös upp slem i samband med allergier. Gurgla med cayennepeppar också hjälper till att lindra smärta och inflammation från ont i halsen. Var noga med att inte använda för mycket cayennepeppar, det kan göra ont i halsen värre. Börja med 1 /8 tsk. cayennepeppar la till ett glas varmt vatten och gurgla.

någon förbränning från cayennepeppar gurgla bör avta inom några minuter.

Tillägg

Du kan också ta en 100 till 500 mg i pulverform cayennepeppar i kapselform varje dag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.