hur man allergi lättnad för alla

Allergi lättnad är möjligt med hjälp av radikala taktik för att vända ett sovrum i en allergi-fri zon där en person kan andas ren luft i sex till åtta timmar medan du sover.

andas ren luft varje dag under sömnen ger allergi lättnad eftersom immunförsvaret får en chans att få en stark igen och att mer effektivt kämpa mot allergiska reaktioner mot damm, pollen, mögel, sällskapsdjur ilska och dammkvalster.

Stegen är utformade för att skapa en super-ren sovrum utan allergener som orsakar nysningar, hosta, rinnande näsa och kliande ögon.
1.
GOLVBELÄGGNINGAR

Ta bort mattan och skinnfällar som de skjul fibrer och håller i damm, smuts, pollen och kvalster och när gick på, väcker detta upp dessa allergiframkallande partiklar.
2.
WINDOWS

Clean mögel och kondens från Windows, fönsterramar och trösklar.
3.
solskydd

bort gardiner, draperier och rullgardiner. De är stora damm samlare och har ingen plats i ett rum om du har allergier eller problem astma.

Använd rullade persienner som kan torkas varje vecka. Om du vill ha gardiner, använd en lätt naturlig bomull fiber som kan tvättas varje vecka i varmt vatten.
4.
NO stoppade möbler, tyg BED kapell eller VADDERAD HUVUDGAVLAR

Välj lätt att rengöra möbler gjorda av läder, trä, metall eller plast. För maximal allergi lättnad, måste allt i renrummet kunna vara antingen tvättas eller torkas av med en fuktig trasa.
5.
Tvätta sängkläder sängkläder varje vecka 130-140 gradigt vatten och torka i torktumlare

Använd ett miljövänligt tvål och inga mjukgörare eller ark torktumlare eftersom dessa lägga giftiga kemikalier.
6.
ANVÄNDNING dammkvalster skal på madrassen, BOX Springs och KUDDAR

Detta kommer att bidra till att minska allergiska symptom från dammkvalster som älskar varma, fuktiga platser som sängar.
7.
KLARA AV alla horisontella ytor och hålla allt i lådor eller PLASTBEHÅLLARE

Poängen är att kunna enkelt torka av alla ytor med en fuktig trasa för att eliminera damm som kan vara ansvarig för allergier och andningsproblem.
8.
BORT ALLA väggbonader

Dessa är stoftavskiljare och bör tas bort permanent för att hjälpa din renrum förbli allergen-fria.

9.
ALDRIG ha skor till den rena RUM

Skor är smutsiga, så håll ut dem. Förvara dem inte eller gå in med dem i allergi-fri zon.
10.
Bort kläder från sovrummet garderoben och hänga sig eller STORE NÄMNDA

Radical åtgärder behövs för att skapa ett rum där allergen källor elimineras. Kläder hamnar damm, smuts, pollen och andra källor allergi som kan orsaka astma och allergiska reaktioner.
11.
köper en bärbar RUM LUFTRENARE

Detta är ett måste om målet är att i slutändan erfarenhet allergi befrielse från inhalerade allergener. Inte snåla på kvalitet! Du får vad du betalar för, så planera om utgifterna från $ 300 till $ 900. Se till att den kan hantera rummets storlek.

att andas lättare, och för att minska allergiska symptom, hålla luften renare händer hela tiden, och rummet hållas stängd.

"Austin Air" är en kvalitetsprodukt (jag har två) och ett exempel på en effektiv typ av luftrenare. VIKTIGT: Se "Varning" nedan
12
blockera LUFTFLÖDESRIKTNING UNDER DÖRR

en badhandduk rullas upp på golvet kommer blockera ofiltrerade. . luft. Tvätta den varje vecka.
13.
ANVÄND ett speciellt filter framför CEILING luftkonditionering och värme VENT SKAL

allergi lättnad kan få hjälp på traven genom kryss en bit poro över ventilerna.
14.
RENRUM VECKOVIS med en trasa och giftfri vätska renare.

Damm samlar på allt, och måste bort för att få allergi lättnad.

FUKTTORKA bara, och använd aldrig en torr trasa, eftersom detta omfördelar damm, som orsakar symtom på allergier att handla upp.

Alla ytor i rummet bör torkas rena vecka början på toppen. Börja med taket armaturer (inklusive glödlampor) och takfläkt. Skölj trasan ofta.

Golvlister, dörrkarmar och toppar av dörrar torkas rena också.
15.
Bort damm från sladdar och kontakter

Applicera en liten men flytande möbelpolish på en ren, mjuk trasa och torka bort damm från alla sladdar och kontakter.
16.
Inga husdjur i renrummet

sällskapsdjur ilska kan orsaka allergiska reaktioner. Och husdjur bär i smuts, damm och pollen på fötterna och päls orsakar andningsproblem.
17.
NO levande växter i Allergivänligt ZON

Smuts, damm, mögelsporer och insekter anläggning kan orsaka allergiska problem.
18.
ROOM temperatur och luftfuktighet

att hålla nere reproduktion dammkvalster, hålla rumstemperatur under 70 grader och luftfuktigheten från 50% till 55%. Köp en hygrometer för att mäta luftfuktighet och en termometer för temperaturen. En avfuktare kommer att ta bort fukt från luften, om det behövs.
19.
Rökning inte är tillåten överallt i huset

Cigarettrök inte kan inneslutas och kommer att filtret i renrum, för att bli av med astma och allergiska symptom, aldrig tillåta rökning överallt i huset.

också laga mat vid lägre temperaturer för att förhindra brännskador och därmed oavsiktligt skapar en annan källa till röken filtrering till allergi-fri zon.
20.
DUSCH OCH Tvätta håret DAGLIGEN innan läggdags

Tvätta döda hudavlagringar och skölj bort pollen och damm på håret varje kväll innan sänggåendet.
21.
TV OCH DATORER FÅ IN OCH fångar damm

För den ultimata allergi lättnad, ha dessa poster av den allergivänliga sovrum.

tips och varningar


 • Använd inte ett vakuum i ditt rena rum som det sprider sig smuts och damm i luften. Så, när den inledande noggrann rengöring är klar, använd bara en fuktig trasa med vinäger eller något annat rengöringsmedel.
 • När du tar bort används sängkläder från sängen, försiktigt rulla ihop och inte skaka för att förhindra spridning torr hud flingor och dammkvalster i luften. Även när de ställer sängkläder i maskinen, tryck ner dem försiktigt i tvättmaskinen badkaret
 • VIKTIGT:. Varning för luftrenare som har elektrostatiska plåtar och inte behöver filtrera ersättare, och hålla sig borta från enheter som genererar ozon som är en lungirritant.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.