hur man gör allergi motgift

Allergiska reaktioner uppstå på grund av utsläpp kemiska histamin i hela kroppen som orsakar inflammation som leder till allergiska symtom. Kamomill är en naturlig antihistamin, med anti-inflammatoriska egenskaper som arbetar för att minska svullnad. En kamomillte allergi motgift lindrar inre symptom på överbelastning, rinnande näsa och nysningar, kombinera med honung för att lugna hosta och tryck över bröstet. Använda kamomillte motgift som en extern grötomslag eller salva möjliggör behandling och lindring av allergisk konjunktivit, allergisk migrän och allergiska bihåleinflammation.

Kamomill Allergi Anitidote


1.
Häll 3 dl vatten i en tekanna eller gryta. Ställ stovetop brännaren till medium. Koka upp vatten till en långsam låt koka i 1-2 minuter. Ta grytan eller kokkärlet från värmen.
2.
Place 3 kamomill tepåsar (1 tepåse per kopp vatten) i vattenkokaren eller potten. Låt kamomill till branta i vattnet i 2-3 minuter. Häll 1-2 koppar hett kamomillte till en kopp te eller kaffe mugg. Tillsätt 1 tsk. honung per kopp te. Rör om kamomill och honung te blandning. Drick ett motgift till lugna symptom på allergisk rinit.
3.
Ta bort kamomill tepåsar från vattenkokaren eller potten. Placera tepåsar i kylskåp för senare användning. Låt den återstående 1 kopp kamomillte svalna i vattenkokaren eller kokkärl tills den är ljummen eller Lägg blandningen i kylskåpet för att svalna i 10-15 minuter.
4.
Blötlägg 2 bomullstussar i den kylda kamomill blandningen. Använd bomull bollar för att sudda den kamomillte blandningen runt utsidan av ögonen, ögonlocken och under ögonen området för att minska svullna allergi ögon, klåda och allergiska shiners.
5.
Ta kalla tepåsar ur kylskåpet 4-5 timmar senare. Placera tepåsar över slutna ögon, på toppen av pannan och /eller bihålorna som ett grötomslag i 15-20 minuter för att minska allergi-relaterade inflammation och trafikstockningar.

Tips och varningar


 • Använd inte denna metod om du lider av kamomill allergier, eftersom det kommer att förvärra befintliga symptom.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.