vad är allergi Amerika?

Allergi Amerika är en allergi behandling program som är inriktad mot primärvården kliniker, som erbjuder en evidensbaserad strategi och behandlingsplan för att diagnostisera orsaken till en individs allergi och astmasymtom

evidensbaserad vård

Allergi Amerika jämför symtomatisk vård som en praxis som minskar symtom till Allergi USA: s stöd evidensbaserad vård som en strategi som behandlar triggers, hävdade den senare botemedel genom långsiktiga avtrubbning.

allergitester

Allergi USA: s lösning för reaktioner anspråk på att vara evidensbaserade, vilket betyder immunglobulin E (IgE) blod eller test hud utförs för att testa antikroppssvar potentiella allergener, med resultat som visar allergi och astma orsaker.

Sublingual Immunterapi

Allergi Amerika främjar AllergiProgram, en experimentell plan som ännu inte är godkända av FDA, där sublinguala immunterapi (SLIT) droppar erbjuda en evidensbaserad behandling alternativa och ekonomiskt vänliga alternativet till allergi skott och antihistaminer.

Behandling

Allergi America's Universal Serum marknadsförs som sublingual immunterapi droppar som ger en kontinuerlig metod för behandling av allergi och astma orsaker och symptom genom en successiv hyposensibilisering, som så småningom botar allergier.

AllergiClinic Program

AllergiClinic är ett program som erbjuds av allergi Amerika, ger läkare med strategier för allergi-och sjukvård, IgE testning, Allergivänligt America's Universal Sublingual Allergi droppar och patient utveckling, baserat på SLIT terapi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.