Hur man använder en luskam

Luskam är en smal tandad kam som gör att löss att fångas mellan tänderna och avlägsnas från hår som har en löss angrepp. Det finns flera typer av löss kammar, från billig plast kammar som kan hjälpa med att ta bort några löss från hårbotten till tunga plast och elektroniska kammar löss som kan hantera en mer allvarlig löss problem
1.
Använd en plastkam att döda löss om du har några löss i hårbotten. Den spetsiga änden av luskam i hårbotten precis under löss. Borsta kammen uppåt över hela hårbotten, aldrig låta kammen kommer ut kontakt med hårbotten. Dra sedan kammen upp genom håret och bort från huvudet. Lössen ska infångas mot tänderna på luskam. Om de inte är, ett nytt försök. Döda löss då släppa dem i papperskorgen, diskhon eller i en tvållösning. Utan blodtillförsel kommer lössen dör inom några dagar.
2.
Döda löss med en metall kam om det är många löss. Detta starkare kam kommer att hålla upp bättre under de många combings som behövs för en stor löss problem. En metall löss kam används på samma sätt som plast kammar, men de kan skrapa hårbotten om du trycker för hårt med dem. Om löss angrepp är illa nog, skrapa hårbotten kan vara vad som behövs för att driva bort dem alla.
3.
Köp en elektrisk luskam för att döda löss utan att behöva dra dem bort från huvudet att göra det. Kammen fungerar som en plast eller metall luskam, men döda löss sker så snart tänderna på kammen fällor lössen. Varje gång man är instängd, en elektrisk ström passerar genom varje fel och dödar den.

Tips och varningar


 • Att döda huvudlöss för gott, måste du också döda ägg. De flesta kammar är inte gjorda för att döda äggen, och ytterligare löss behandling kan bli nödvändig.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.