alternativ för att nyktra bostadshus

Sober levande hus ger ett nästa steg i återhämtning för många missbrukare övergångar ur rehab. De är kommunala, narkotika-och alkohol-fria bostäder där tillfrisknande beroende stöd för varandra, de inte erbjuder behandling eller terapi. På grund av familjeansvar, pengar och arbete skyldigheter eller av andra skäl kan vissa tillfrisknande beroende inte stanna på en nykter levande hus och alternativ måste <. h2> Noll Tolerans Sober levande hus har en nolltoleranspolicy och göra stickprov. De tillåter inte eventuella berusningsmedel, inklusive vissa munvatten, förkylningsmedicin och extrakt. Du kan duplicera den här sortens miljö genom att ta bort rusmedel från ditt hem. Har någon utföra slumpvisa drog-och tester alkohol på dig och slumpmässiga sökningar. Du kan behöva tillfälligt bo hos en nykter vän eller släkting om de du bor med inte kommer att tillåta en "ren" hem-ta bort dig från nonsupportive situationer och människor, inklusive familj funktioner och sociala situationer där droger och alkohol. Utveckla relationer med nyktra personer som kommer att uppmuntra dig på din resa.

Accountability

Sober bostadshus kräver att alla invånare att delta i ett visst antal på 12 steg eller andra möten programmet. De fokuserar också på öppenhet och uppmuntra individuellt ansvar. Att vara ansvarig inför någon för att utföra viss verksamhet skulle få samma effekt.

Skapa ett skriftligt kontrakt som håller dig ansvarig för att fullgöra åtaganden som sysslor, hålla ett regelbundet schema, bevarad sysselsättning, betala räkningar i tid och underhålla din nykterhet. Upprätta följder för följande inte igenom. Välj en person som är tuff och pålitlig, men rättvis, att förvalta avtalet.

Gemensamt boende

I en nykter levande hus, samtliga bosatta delar ett rum med en annan, avskaffa sekretessen och skapa en känsla av tillhörighet. Skapa öppenhet och insyn i en nykter levande hus för att uppmuntra en känsla av sammanhang. Minimerar tiden du spenderar ensam, försök att inte alltid komma hem till ett tomt hus eller lägenhet. Värva vänner och familj att hålla en konsekvent och synlig närvaro nära dig. Du måste fylla utrymmet i ditt liv och i ditt hjärta som var fylld av din vana.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.