hur du kommer igång behandla nagelsvamp hemma

Behandla nagelsvamp hemma är något som kan göras ganska enkelt. Det finns flera behandlingar som du kan göra med mycket grundläggande ingredienser. Om du lider av nagelsvamp kan du bli generad av det, precis som miljontals andra människor. Det är den huvudsakliga orsaken till att behandla nagelsvamp hemma oftast är att föredra. Du kan oftast se att du har nagelsvamp genom några av de vanligaste symtomen: en obehaglig lukt från dina naglar, naglar som är tjocka eller vara svart eller brun, naglar som är flagnande eller sprött och lätt chip.
1.
Tea Tree Oil
Ett bra sätt för att behandla nagelsvamp hemma är att använda tea tree olja. Det är en naturlig antibiotika, antiseptiska och svampdödande medel. Enkelt tillämpas en bomullstuss ett par gånger om dagen tills nageln har tid att helt växa ut och ersättas av ny spik. Samtidigt behandla nagelsvamp hemma med denna metod kan ta en bra tid (upp till ett år för tånaglar) är det mycket effektivt. Se till att du använder 100% tea tree olja vid behandling av nagelsvamp med denna metod.
2.
Vicks
behandla nagelsvamp hemma med Vicks har visat sig fungera mycket bra. Som med tea tree-olja, måste du fortsätta använda den tills nageln har haft tid att växa ut och ersättas med nya spik. Enligt en studie och Michigan State University kliniker, med Vicks för behandling av nagelsvamp hjälpt 32 av 85 patienter. Men tog det 5 till 16 månader för att se resultatet. Om du inte är riktigt bråttom kan Vicks VaporRub vara det perfekta sättet för behandling av nagelsvamp hemma.
3.
Vinäger
Ättika är en annan populär metod att behandla nagelsvamp hemma. Det verkar hjälpa att bli av svamp eftersom det är surt, och svampar normalt inte trivs i en sur miljö. Om du behandlar nagelsvamp med vinäger, välja ett äpple cider variation. Fyll en liten hink (stor nog för din fot) med ättika och vatten. Använd en del vinäger och två delar vatten. Sedan är det bara blöt i ca 20 minuter varje dag tills svampen inte längre finns. Om huden blir irriterad, öka mängden vatten i din mix och bara njuta ett par gånger i veckan. De viktigaste undergången att behandla nagelsvamp hemma med ättika är lukten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.