hur man kan bli av keratosis pilaris - små vita knölar på armarna

Lilla vita (ibland röd) knölar på överarmarna är ett tillstånd som kallas keratos pilaris (KP). KP är en ofarlig skick, och den är behandlingsbar. Följande är stegen vem som helst kan ta för att lindra denna ihållande hudåkomma
1.
mjölksyra hjälper avlägsna överskott av keratin från hudens yta. Leta efter en kräm som innehåller mjölksyra. AmLactin och Lac-Hydrin är två märken att prova. Du kan även ansöka mjölk eller yoghurt direkt på huden, eller lägga alla mjölkprodukter till din badvattnet.
2.
Rengöringsmedel, lotioner och krämer innehållande alpha hydroxy acid (glykolsyra), en kemisk exfoliant, är en annan behandling att prova. Alpha hydroxy acid hjälper huden att behålla fukt och skjul död hud.
3.
Annan behandling är urea grädde. Carmol eller Urix är två märken att prova. Carmol 10 och Carmol 20 är över disk krämer. Starkare Carmol krämer är tillgängliga genom recept.
4.
hud produkter som innehåller salicylsyra, ett peelingen, är också till hjälp.
5.
Retin-A är en form av vitamin En molekyl. Det är i princip aktuell vitamin A. Retin-A kan vara till hjälp i kampen mot keratos pilaris, men det kan vara potentiellt irriterande. För mycket kan orsaka uttorkning och fjällning av huden. Även Retin-A kan vara mycket dyrt!
6.
Två gånger dagligen, rengöra din KP-angripen hud (baksidan av armarna, etc. ) med en naturlig borst ryktborste. Använd en behandling cleanser. Torka sedan, och tillämpa behandling lotion eller kräm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.