hur man kan stoppa finnar

Om du är utsatt för acne eller fläckar, du har troligen experimenterat med olika produkter för att reducera finnar. Beroende på din situation, uppnå tydliga hud kan innebära en kombination av behandlingar eller söker hjälp hos en hudläkare. Naturligtvis finns det ingenting ovanligt med någon enstaka fläck-men om akne börjar bli en riktig störning, är det dags att agera
1.
Bedöm din kropp tvätt och tvål. För att bli av ansikte och kropp akne, använda antibakteriella rengöringsmedel och duschgel. Bakterier på huden kan orsaka finnar. Fight finnar av att tvätta ansiktet två gånger dagligen och välja kropp tvättar tänkt att stanna finnar och akne.
2.
Applicera over-the-counter (OTC) akne läkemedel. Efter rengöring ansiktet, regelbundet tillämpas OTC akne krämer för att hjälpa unclog porer och minska frekvensen av finnar.
3.
Ta pepparmynta olja. Denna naturliga ört finns i en kapsel. Regelbundet ta den mängd som rekommenderas på flaskan för att minska kroppens oljor, unclog porer, sluta finnar och lysa huden.
4.
öka ditt vattenintag. Drick mycket vatten för att förbättra hudens utseende, utvisa toxiner från din kropp och hjälp att bli av med akne.
5.
Watch för några mönster i mat och dryck i fråga om finnar. Om akne förvärras efter att ha druckit läsk eller äta sura livsmedel, till exempel, minska konsumtionen av dessa särskilda livsmedel


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.