hur snabbt stoppa halsbränna

Miljontals människor lider av halsbränna, Gerd eller sura uppstötningar. Och även om de alla har fått halsbränna en gång i tiden av en annan, en del människor lider av kronisk halsbränna som kan vara surt för det lider.

Många gånger kan orsakas av inte tillräckligt magsyra i stället för för mycket magsyra.
Men det finns några naturliga sätt för dig att få halsbränna lättnad form och denna artikel om hur man snabbt stoppa halsbränna hjälper att ge dig lite välbehövlig lättnad
1.
Var noga med att dricka mycket friskt vatten varje dag och ta en god kvalitet probiotiska att hålla matsmältningssystemet i gott skick.

2.
Minska eller undanröja korn och hög livsmedel carb form din kost. Många människor ser mycket goda resultat från att gå på en låg Carb diet. Detta beror på halsbränna och sura uppstötningar kan orsakas av en gluten känslighet.
3.
Eliminera koffein, alkohol och nikotin som de är vet utlösare för sura uppstötningar.
4.
Drick 2 msk. äppelcidervinäger i ett glas vatten 2-3 gånger om dagen. Detta kan låta lite obehagligt, men det fungerar ganska bra för de flesta.
5.
Inte äta för mycket eftersom det bara kommer att leda till halsbränna och sura uppstötningar. Också vara säker och vänta minst tre timmar efter en måltid innan sänggående.
6.
Ner i vikt. Bära några överskjutande pounds kan också bidra till halsbränna och sura uppstötningar. Bara förlora några pounds kan göra stor skillnad.
7.
Lär dig att slappna av. Vidtar åtgärder för att minska stressen i ditt liv kan gå en lång väg att minska eller eliminera din halsbränna. Prova att ta ett avkopplande bad och lyssna på lugn musik innan läggdags.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.