naturlig borttagning av födelsemärken och etikett hud

Hudfläckar, känd medicinskt som melanocytisk Naevus, huvudsakligen grupper av pigmenterade celler som presenterar sig på det yttre lagret av dermis. Hud-taggar (kutan papillomvirus) består av en kombination av huvud fibrer, fett och nervceller. Mol och hud taggar kan fula och presenterar sig i obekväma ställen. Lyckligtvis finns det många effektiva och naturliga sätt att ta bort födelsemärken och taggar hud

mullvad bort med tejp

Tvätta huden där mullvaden presenterar sig. Ta en rulle silvertejp och skar en kvadrat ungefär en tum från en tum. Direkt Placera tejpen på mullvad och lämna på plats för fem till sju dagar. När rätt mängd tid har gått, ta bort tejpen. Om det har fungerat på rätt sätt kommer mullvaden lossnar med silvertejp. Om inte, placera en ny bit tejp över mullvad och upprepa processen igen tills det lossnar.

Mullvad bort med vitlök

finmalas en liten bit vitlök, placera den på mullvad och täck med ett plåster. Ersätt med färsk vitlök och plåster dagligen tills mullvad faller av. Om doften av vitlök är för stark för dig eller människorna omkring dig, anser bara att sätta vitlök /band-stöd på kvällen innan du somnar och ta bort det på morgonen när du vaknar.

Desinficera

vårda huden där mullvaden som lämnas in efter sig genom att tillämpa desinfektionsmedel och klädd i en band-stöd. Ta hand om din hud efter en mullvad avskaffande kommer att förhindra ärrbildning samt dödar alla bakterier som kan orsaka mullvad att komma tillbaka.

Hud Tag bort med Freeze-Off Behandling

Köp en freeze-off vårta behandling på apotek. Även om den främst syftar till att frysa bort vårtor, frysa-off vårta behandlingar är effektiva för att avlägsna hud taggar, liksom. Följ tillämpningsanvisningar enligt anvisningar från paketet. Om affären frysa-off behandlingar inte att ta bort din hud tag, konsultera en hudläkare och fråga om en professionell kryogenisk avlägsnande av huden tag.

Hud Tag bort med tandtråden

snuggly binda en bit tandtråd runt basen av huden taggen. Håll tandtråd på plats hela tiden. Denna metod fungerar genom att begränsa blodflödet i huden taggen. Slutresultatet är att huden tag så småningom torkar och faller av. Överväg ricinolja eller oregano olja för att ytterligare torka ut huden tag.

Hud Tag bort med ricinolja

Blanda ricinolja med bakpulver till en tjock pasta. Grundligt päls huden tag och täck med ett plåster. Upprepa denna procedur två eller tre gånger dagligen. Castor är en eterisk olja som när de blandas med bakpulver kommer i praktiken att torka ut huden tag, så småningom orsakar det att skrumpna och flagna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.