vad är Eleuthero sköldkörtelfunktion?

Eleuthero, som ibland kallas sibirisk ginseng, har ett antal egenskaper, inklusive möjligheten att stabilisera sköldkörtelfunktionen

Historia

Eleuthero har använts i årtusenden på grund av dess läkande egenskaper. Det har kallats en "adaptogen" eftersom den har förmågan att reagera på kroppens behov och göra justeringar därefter.

Adaptiv Kvaliteter

Exempelvis har Eleuthero använts för att behandla ett brett spektrum av problem med blodtrycket, eftersom den behåller förmågan att höja lågt blodtryck och sänka högt blodtryck.

Bra för både hög och låg Sköldkörtelrubbningar

Detta tillägg är till fördel för Sköldkörtelrubbningar på ett liknande sätt. Den stabiliserar både hög och låg sköldkörtelfunktion.

Mental stabilitet och energi

Eleuthero innehåller också kvaliteter som kan hjälpa till att lindra de symptom som vanligen följer med sköldkörtelproblem. Ger till exempel Eleuthero mental stabilitet och total energi, två av de vanligaste biverkningarna av en osund sköldkörteln.

Ökad Immunsystemet

Under en studie vid en rysk auto bolag, minskat arbetstagare som fått regelbundna doser av Eleuthero antalet sjukdagar med en tredjedel. Denna kvalitet är också till nytta för dem som lider av sköldkörtelproblem, som dålig sköldkörtelfunktion gör kroppen mer mottaglig för sjukdomar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.