vad är meningen med framstående blod vener?

Framstående blod vener kan betyda olika saker, beroende på svårighetsgrad och färg. Några orsaker till framstående blod ådror är oviktiga och andra kräver läkarvård

Ålder

Enligt läkare granskad hemsida netdoctor. co. uk, venerna blir mer framträdande med åldern. Barn har ett lager av fett under huden som försvinner med åldern. Huden blir också tunnare som våra kroppar blir äldre, vilket leder till vener att bli mer framträdande.

Viktminskning

Enligt Dr Lee Kirksey, en läkare som arbetar med webbplatsen medhelp. org kan venerna blir mer framträdande på grund av viktminskning.

Heart Frågor

Enligt Dr . Kirksey kan framstående blod vener har rötter i hjärtproblem såsom hjärtsvikt och högt blodtryck. Symtom på sådana frågor är svullnad i benen och en andnöd.

Spider Veins

Om dina vener är rött eller lila och liknar formen av ett spindelnät, kan du ha spindel vener. Enligt American College Osteopatisk för dermatologi, spindel vener är inte öppet skadliga, men de kan producera viss smärta som ett resultat av långvarigt stående.

Åderbråck

Enligt WebMD. com, uppenbart åderbråck som svällande, böjda mörkblå ådror som visas på ytan av huden. Åderbråck är vanligen inte en anledning till oro, men de ibland kan vara resultatet av en djupare ven blockering kallas djup ventrombos, som kan kräva läkarvård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.