vad är orsakerna till nattetid svindel?

Vertigo, inklusive nattetid vertigo, är en produkt av en balans systemfel. Balans styrs av innerörat, vision och muskler och. Vertigo resultat vanligtvis från en innerörat problem och kan förvärras av mörka

Vertigo

Vertigo, inklusive nattetid vertigo, orsakas av fel uppfattning av rörelse, särskilt spinning rörelse. Flera svindel episoder är ofta en indikation på en vestibulär (innerörat) sjukdom.

Natt Vertigo

Natt vertigo är helt enkelt svindel som händer på natten. Det är en produkt av mörkrets inaktivera andra komponenter i balanssystem.

Vision och Natt Vertigo

Även med en vestibulär störning, kan balans upprätthållas genom ögonen och sensoriska nerver (från muskler och leder), Enligt Mayo Clinic. På natten eller i ett mörkt rum, är den visuella delen av systemet funktionshindrade och svindel känsla kan förvärras.

Gå på natten och Vertigo

Många människor upplever obalans när hon gick i mörkret. För de som ofta drabbas av yrsel, promenader i mörker kan förvärra yrsel episoder.

Hjälp med Natt Vertigo

Under ett yrselanfall, kan det vara bra att stanna i en upplyst rum, med ögonen öppna, och sitta snarare än lögn. Underhålla vision och sittande hjälper hjärnan får rätt balans signaler från ögon och sensoriska nerver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.