hur man helt ta bort liktornar från fötter

När obekväma och illasittande skor i kombination med långa timmar av gående och stående, är det oundvikliga resultatet mul smärta och den starka möjligheten till liktornar. Valkar form på fötter och tår när de tvingas mot styva sidor av skor, och när dessa valkar växa inåt och trycka mot benen på fötterna och nervändar, smärta och obehag kan leda till. Tack och lov, liktornar är ganska lätta att behandla, och helt ta bort liktornar från fötterna kan åstadkommas på flera sätt.

Blötlägg Your Feet


1.
Bered en fotbadet genom att blanda 1 kopp Epsom salter och 1 kopp bakpulver. Du kan lägga några droppar av eteriska oljor för en behaglig lukt om du vill. Pepparmynta eller lavendel är bra oljor att välja på.
2.
Fyll en behållare stor nog att rymma båda fötterna med varmt vatten (så varmt som du kan stå utan att bränna sig själv), då Rör i 3 msk. av mul blöta blandningen per gallon vatten tills den är upplöst. Låt dra i 10 minuter.
3.
Blötlägg fötterna i vattnet och fotbadet lösning för upp till 30 minuter för att mjuka upp liktornar innan du försöker skrubba bort dem.

Scrub Your Feet


1.
Använd en pimpsten speciellt för utjämning fötter eller köpa en specialitet enhet som Ped Egg.
2.

Skrubba ytan av majs med pimpsten eller Ped Egg-skriv enhet i en långsam, cirkelrörelse. Tryck försiktigt men bestämt, för att inte skada frisk hud runt säden.
3.
Stoppa skura när den friska huden under majs börjar känna stimuleras av skrubbning. Detta är ett tecken på att döda huden på majs-som kommer att få domningar som du skrubba det-har varit nötts bort att exponera levande huden under
4
Rengör. . pimpsten eller Ped Egg-liknande enhetsnamn ordentligt för att befria alla spår av död hud.

Använd Corn Remover krämer eller Pads


1.
Köp en majs pad eller majs avlägsnande kit från alla apotek.
2.
Läs instruktionerna ordentligt innan användning.
3.
Använd en hästskoformad eller donut-formade majs pad som kommer att undvika att alltför hårt direkt i mitten av majs. Undvik läkemedel majs kuddar.

Rådfråga en professionell


1.
Kontakta en professionell fotvård specialist inom ditt område och fråga om de tjänster som erbjuds och deras effektivitet för liktornar.

2.
Rådgör med fotvårdsspecialist om liktornar är för omfattande eller känsliga att själva hantera eller eliminera med en pedikyr. Läkaren kan utforska behandlingsalternativ som inkluderar läkemedel och kirurgiska ingrepp.
3.
Begär hjälp från lokala skoaffärer för att hitta en bekväm sko som är monterad på rätt sätt till dina fötter för att mildra trycket på liktornar och förhindra att nya bildas.

tips och varningar


 • Det bästa sättet att handskas med liktornar är att hindra dem från att bildas, och det bästa sättet att göra det är att helt enkelt ha bekväma skor med en ordentlig passform. Se till att bredden på dina skor matchar bredden på dina fötter, och använd smala rejäla skor att krossa tårna tillsammans på en mycket oregelbunden basis.
 • Var försiktig med att använda medicinska majs kuddar som de skulle kunna irritera huden under majs nog för att orsaka infektion. Var noga med att blöta fötterna före skurningen att mjuka upp de döda majs huden och gör det lättare att skrubba bort. Gnugga inte för hårt eftersom detta kan skada din frisk hud och orsaka infektion. Inte över blöta fötterna eftersom det kan torka ut huden och få den att spricka, vilket kan bjuda skada eller infektion.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.