alternativ behandling för en utskjutande disk

Vid första smärtan kommer och går snabbt. Det är bara en kramp i armen eller benet. Så småningom kommer oftare och under längre tid. Slutligen skjuter smärtan ner benet, eller armarna är smärtsamt stel. Även om smärtan känns i benet eller armen, det är faktiskt baksidan som är ur smäll och orsakar problemet. Du har förmodligen fått en utbuktning, eller utskjutande, disk, ibland även kallad diskbråck, men tekniskt som är lite sämre situation

Hur får man en utskjutande disk?

Medelålders och äldre personer, särskilt de som är inblandade i ansträngande fysisk aktivitet, är mer benägna att få en utskjutande disk. Det kan också orsakas av ett trauma av något slag, till exempel en bilolycka eller lyfta något tungt. Sitter felaktigt under lång tid kan också orsaka en. Enligt Bonati. com ett antal medfödda sjukdomstillstånd kan också orsaka en.

Vad är det traditionella behandlingar?

Rekommenderad behandling är i allmänhet öppen ryggkirurgi, med vissa risker, sjukhusvistelser och en lång återhämtning tid. Om du inte vill någon del av detta, vad mer kan du göra? Medicinsk bör konservativ behandling vara det första de åtgärder som vidtagits, med undantag för vissa extrema fall (Du bör omedelbart uppsöka läkare om du har problem urinera eller ha avföring, eller om du har domningar runt könsorganen).

Behandlingar att göra hemma

Samtliga dessa hem behandlingar, som föreslagits av Spine-Health. com, är ett bra ställe att börja innan du spenderar mycket pengar och tid på nästa nivå av behandlingar.
u2022 Vilande och undvika aktiviteter som förvärrar dina symtom är de första raderna i attacken eftersom många utskjutande disk problem kommer att lösa med tiden. Det är viktigt att undvika aktiviteter som förvärrar dina symtom.
u2022 Over-the-counter smärta och inflammation läkemedel, inklusive paracetamol, acetylsalicylsyra, ibuprofen och naproxen kan hjälpa till.
u2022 # x2028, Is och värme ansökan kan vara till stor hjälp för att lindra smärtsamma symtom på en utskjutande disk. Genom att hjälpa att slappna av musklerna i ryggen, is och värme applikationer kan lindra muskelspasmer och ge betydande smärtlindring.

Behandlingar utanför hemmet: Semi-Professional

Dessa semi-professionella behandlingar är föreslagna av BiscupSpineInstitute. com för nästa nivå av attack:
u2022 Vatten behandling har blivit en av de mest populära former av motion för ryggraden problem.
u2022 Core träningsprogram, inklusive Pilates Yoga, rekommenderas också.
u2022 Låg effekt aerob konditionering och personlig träning kan hjälpa.
u2022 Ortoser för att begränsa rörelse och funktion för ett område i ryggraden som gör ont kan ge det området tid att läka .
u2022 Gyrotonic, en form för att återställa normala rörelser och anpassning av ryggar och leder, är en annan nyare alternativ

Behandlingar utanför hemmet. Professional

Följande är några förslag på BiscupSpineInstitute. com för professionella behandlingar:
u2022 Massage och massotherapy bidra till att fysiskt utsläpp av kemikalier i blodet, så att normal cirkulation och funktion för att återgå
u2022 Sjukgymnast och ländrygg övningar stabilisering kan stabilisera ländryggen. ryggraden muskler. Starkare, välbalanserad musklerna hjälper till att minimera risken för skador på nerver och disken.
u2022 Spinal manipulation, som normalt utförs av kiropraktik och osteopatisk läkare, har erbjudit hjälp till många patienter.
u2022 Traction är en av de äldsta formerna av behandling av rygg-och nackvärk. Traction kan vara tillgänglig till en kiropraktor's eller sjukgymnast kontor.
u2022 Akupunktur är en urgammal orientalisk medicinsk teknik används för att behandla en rad olika smärttillstånd.
u2022 Mediciner som kan vara föreskriven är icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID), oral steroid läkemedel, inklusive Prednison och Medrol, narkotiska smärtstillande läkemedel, till nytta för svår, kortvarig smärta förvaltning (kort sikt eftersom de är beroendeframkallande), muskel relaxers, används för att behandla spasm av spinal muskler, och />


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.