hur man får yngre hud genom att rensa upp åldersfläckar

Åldersfläckar eller "hyperpigmentation" är ofta olyckliga resultatet av många års spela i solen, särskilt om du inte har varit försiktig nog att använda solskydd när våga utomhus.

Melanocyte celler ilska rampantly av för mycket UV-exponering. Dessa celler producerar melanin som visas på din hud som bruna fläckar.

Dessa bruna fläckar ofta är förknippade med åldrandet eftersom de tar år av UV-ray exponering för form. Om du lider av dessa fula fläckar på huden, finns det hopp. Tack vare modern vetenskap, kan du dölja dem eller radera dem alla tillsammans
1.
Använd en persika färgad concealer. Peach motverkar bruna pigment. Genom att tillämpa en kvalitet persika concealer innan du applicerar foundation kan du blanda framgångsrikt bort åtminstone en del av den bruna av din ålder spots.
2.
Bleka åldersfläckar med hydrokinon. Hydrokinon är den enda ingrediens som är godkända av FDA att fläckar bleka ålder. Leta efter produkter som La Roche-Posay Mela-D hudtonande Daily Lotion, Booth Glykolsyra Skin Resurfacing lösningen eller Burt's Bees Radiance Day Lotion.
3.
Tänk att se din läkare eller hudläkare för laser eller IPL behandlingar. Dessa behandlingar bryta upp melanin på åldersfläckar. Du kan kräva flera behandlingar för att helt klara upp din bruna fläckar, men de är varje mycket effektiva. IPL behandlingar är nyare på marknaden än laser. De tenderar att ta mindre sessioner för att slutföra den effekt du önskar men de är dyrare.

tips och varningar


 • Förebyggande åtgärder är nyckeln! Använd solskydd när som helst på året som du kommer att vara utomhus under en längre tid. Glöm inte att använda SPF chapstick och smink också.
 • anlag att få åldersfläckar från UV-skador kan ha en genetisk komponent. Om du har åldersfläckar, använda extra försiktighetsåtgärder med dina barn och barnbarn hud.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.