hur man kan bli av vårtor genom att frysa

Vårtor kan vara pinsamt som helst på dygnet. Det finns många stammar av vårtor orsakade av HPV. För många människor, vårtor gillar att sticka runt, multiplicera, växa sig större, och tillfoga stor smärta. Vårtor på fingrarna kan äckligt för andra när du ger dem en handskakning, hindra din förmåga att idrotta, och orsaka stor smärta när du stöter det. Vårtor på fötterna kallas plantar vårtor och de växer en tjock valk som kan orsaka stora obehag och påverka bågen på undersidan av foten.

I den här artikeln kommer jag lära dig hur du förbereder frysa bort vårtan.
1.
först undersöka vilken typ av vårtan din att göra med. Mindre och mjuka vårtor är lättare att bli av med. Större som har en tjock valk tenderar att stanna kvar längre så du måste använda flera program för de större företagen.
2.
Köp en vårta frys från mataffären. De är ganska dyra, så jag kollade på e-bay. E-bay har mycket mycket bra priser på vårtan frysar, samma som du kan få i affären också!
3.
Förbered din vårta ska frysas! Om din vårta är liten och mjuk, bara blöta det i varmt vatten i ca 5 minuter.

Om du vårta är hårt och har en valk, sand ner det med en mycket fin sand papper eller pimpsten tills du känner en viss smärta. Då blöt i varmt vatten i 5 minuter.

flesta plantar vårtor skulle ha extra död hud eller en tjock valk så du skulle vilja sand de ner också. Blötlägg drabbade foten med varmt vatten i 5 minuter.
4.
Nu är det dags att frysa dessa rotskott av. Var noga med att noga läsa igenom instruktionen applikatorn innan du använder dem. Det finns många olika märken du kan köpa från.

För mindre vårtor, de oftast bara behöver en frysning. Efter frysning placera en Band Aid över vårtan. Det kan vara ett obehag i ca 30 minuter. Om en blåsa former det kommer att ta ca 2 veckor att läka, göra pop inte det heller!

För större vårtor och vårtor plantar, de kan kräva flera program. Frys de större en gång i veckan.
5.
Om frysning inte fungerar, kontakta din lokala hudläkare för frysning förfarande. De använder flytande kväve som är mycket kallare än applikatorer du kan köpa från affären.
6.
Om allt annat misslyckas kontrollera botten av min artikel för alternativa lösningar för vårtan bort!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.