motion tejp för personer med Parkinsons sjukdom

Parkinsons sjukdom är en neurologisk sjukdom som utvecklas över tiden. Läkemedel hjälper behandla sjukdomen och förbättra patientens livskvalitet. Motion och terapi är också mycket viktiga vid behandling av Parkinsons sjukdom

Betydelse

Parkinsons symptom varierar från patient till patient, som. inte i vilken grad sjukdomen förskott. Stela muskler, darrningar, långsamma rörelser, dålig hållning och förlust av balans är främsta symptom och kan alla förbättras med dagliga övningar hemma eller med en terapeut.

Överväganden

Motion är dagligen en av de bästa behandlingarna för att motarbeta de negativa effekterna av Parkinsons sjukdom. Fysisk aktivitet får syre till hjärnan, bekämpa ytterligare cellskador, förlust av kognitiva färdigheter och muskelkontroll att Parkinson-patienter möter.

Fördelar

Att ta sig runt är svårt för patienter med Parkinsons sjukdom och hjälp i hemmet motion band är fördelaktigt, eftersom liksom bekvämt. Flera DVD har en sittande övning program för patienter med Parkinsons sjukdom att använda i privatlivet, säkerhet och komfort i sina egna hem.

Funktioner

Motion band för Parkinson-patienter har en långsam och full body workout. De innehåller ofta övningar för andning, vikt skiftande och tips om att korrigera hållningen.

Funktion

Den amerikanska Parkinsons sjukdom associeringspolitiken erbjuder motion och avkoppling video för Parkinson-patienter. Enkla övningar som syftar till att förbättra rörlighet, styrka, andning och kroppshållning ingår liksom avslappningstekniker.

Potentiella

Övningar visas på band speciellt för patienter med Parkinsons sjukdom är lätta att följa och flyta smidigt från ett till nästa. Många är också ganska motiverande för både patienter och vårdgivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.