hur man hanterar en sömnstörning

Om du lider av en sömnstörning som sömnlöshet, sömnapné eller restless legs syndrom, kan du överväga en god natts sömn det stoff som drömmar är gjorda av: Bokstavligt talat. Det finns många läkemedel på marknaden såsom Ambien, Lunesta och några över disk läkemedel för att behandla sömnstörningar, ibland får mer sömn kan vara fråga om att göra vissa förändringar i din dagliga och nattliga rutin. Läkare rekommenderar minst 8 timmars sömn. Denna artikel kommer att tillhandahålla både konventionella och okonventionella råd om hur man får mer kvalitet vila och sova bättre.
1.
Tala med din läkare och en få en fullständig fysisk. Avbrott i sömnen mönster kan orsakat flera underliggande sjukdomar som beter sig som en sömnstörning, men egentligen en indikator på något mer besvärande orsakar din sömnstörningar.
2.
Om din läkare beslutar att behandla dig för sömnapné, sömnlöshet eller någon annan sömnstörning med ett läkemedel som Ambien eller Lunesta vara noga med att följa läkarens order. Försök inte att få sova med alkohol eller andra interna rättsmedel hem.
3.
Ändra din kost och få mer motion kan också påverka din sömn mönster till det bättre. Undvika koffein och massor av socker kan hjälpa kroppen att fungera bättre. Drick mycket vatten och ta en multi vitamin med järn för att öka energinivåer. Försök att skära av ditt vattenintag innan 07:00 för att undvika återkommande nattliga resor till badrummet.
4.
Få dig på stadig rutin. Försök att undvika att äta middag för sent eller utövar senare på dagen. Försök att fastställa för sängen eller vila minst en timme innan du vill ska sova. Detta kan innebära att gå till sängs när barnen gör, men detta kommer prime kroppen att veta att du är klar för dagen.
5.
Försök att undvika att göra en hel del att tänka eller strategizing innan du går till sängs. Detta skulle kunna gnista sinnet att bli överaktiva och kämpa mot sömnen eftersom det är i upplösning och inte viloläge.
6.
Få en ny inredning projekt. Inreda ditt sovrum med lugnande färger, nya sängkläder och dimmer belysning. Se till att sängkläder har en bra hot räkna och är inte irriterande. Din omgivning ska koppla dig, inte hetsa dig. Stäng av TV. Om möjligt, ta bort TV från sovrummet eller ställa in insomningstimern att stänga av TV: n vid en viss tidpunkt
7.
Nu till det okonventionella. Några minuter innan du somnar, spända och slappnar av musklerna i ansiktet och kroppen upprepade gånger. Gör detta minst 15 till 20 gånger. Detta kan tyckas märkligt, men det kommer att orsaka musklerna att slappna av och innan du vet ordet av kommer du att somna. Detta har fungerat som en dröm för mig. Pun intended.

Tips och varningar


 • Delta i ett viloläge Challenge. Artikel med närmare uppgifter finns i länkarna nedan.
 • Undvik att ta tupplurar. De kan de-energi du under dagen och lämnar dig vaken på natten.
 • Rådgör med en läkare innan du börjar träna regimen, kost, eller ta medicin.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.