är HGH olagligt?

Humant tillväxthormon (HGH) produceras naturligt i hypofysen. En syntetisk version av HGH finns som receptbelagt läkemedel, men dess användning är begränsad i USA

legitima medicinska användning

Food and Drug Administration har godkänt användningen av HGH för att behandla brist på naturlig HGH, liksom för vissa andra villkor, inklusive hiv /AIDS. Dess effektivitet i dessa fall är väl etablerad genom medicinska studier.

Tvivelaktiga medicinsk användning

Vissa källor har föreslagit att HGH kan vara till nytta för att bromsa det naturliga åldrandet i övrigt friska vuxna. Även de medicinska belägg för detta påstående kan ifrågasättas, produkter som påstås innehålla HGH är utropat brett som anti-aging narkotika.

Använd av idrottsmän

Studier har föreslagit att denna syntetiska hormonet ökar muskelmassan och minskar fett. Som ett resultat, är HGH allmänt missbrukas av kroppsbyggare och idrottsmän. Dess användning begränsas av de flesta idrottsorganisationer, däribland Internationella olympiska kommittén.

används lagligt

HGH är tillgängliga genom recept bara i USA, och så den förfogar över av någon som inte har ett giltigt recept för det är olagligt. Påföljderna varierar från stat, eftersom den inte finns med på den federala scheman selektiva läkemedel.

"Natural" HGH produkter

Ett antal produkter finns tillgängliga på nätet som utger sig för att öka HGH naturligt. Dessa produkter, i allmänhet, inte innehåller några konkreta HGH, men bara aminosyror, som är tänkta att öka den naturliga hormonnivåer. De är lagliga, men deras effektivitet kan ifrågasättas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.