göra avfuktarens hjälp med allergi?

Avfuktare är bärbara apparater som avdunstar och absorberar fukt från inomhusluften. Processen för avfuktning hjälper allergier genom att skapa en torr miljö där gemensamma hushållet allergener kan inte ackumuleras

Betydelse

Hög luftfuktighet främja allergener såsom mögel, kvalster, kackerlackor och löss, vilket trivs i fukt och anrikas i sängkläder, möbler, mattor, torr vägg och i anordningar.

Fördelar

Avfuktare sänka luftfuktigheten i luften i ett hem så att fukt inte samlar in och luftfuktighet håller sig mellan 30 och 50 procent, vilket rekommenderas av United States Environmental Protection Agency.

Funktion

Avfuktare fungerar med hjälp av en fläkt som drar in fuktig luft över kallt rullar av en luftkonditionering, kondenserande fukt i en kastrull vatten som kräver tömning.

Överväganden

Hög luftfuktighet förvärra allergisk astma på grund av stillastående, tunga luften full av miljö-allergener som kantar luftvägarna vid inandning genom ögon, näsa och mun, orsaka andningssvårigheter, väsande andning, tryck över bröstet och attacker.

Effekter

Avfuktare minska fukt, vilket minskar mängden allergener i ett hem så att inomhusluftens kvalitet förbättras. Avfuktning minskar astma och allergiska symptom rinit av nysningar, trafikstockningar, hosta och konjunktivit.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.