magnesiumcitrat som en behandling av acne

Många människor lider av utbrott av akne, och det finns många produkter på marknaden som behandla sjukdomen. En sådan produkt är magnesium citrat, som visserligen används normalt för att behandla förstoppning, kan också hjälpa till att klara upp akne på huden

magnesiumcitrat

magnesiumcitrat fungerar genom att dra vatten från huden och vävnader. Om du har fet hud, hjälper magnesiumcitrat rensa bort fukt och ger dig en mer balanserad ton. Du kan ta magnesiumcitrat som ett komplement, få igenom din kost eller använda det direkt på huden i form av pulver.

Tidsplan

Effekterna av magnesium citrat för akne kan normalt ses inom 1 /2 timme till en timme efter applicering. Eftersom det också behandlar förstoppning, vilket är en stor bidragsgivare till akne, när du upplever befrielse från förstoppning bör du även märker att huden rensa upp.

Fördelar

magnesiumcitrat erbjuder antiinflammatoriska fördelar och är fri från risker en behandling för akne. Det kelat av magnesium, såsom finns i magnesium citrat, glycinat eller malat, är bäst upp av kroppen.

Så fungerar det

magnesiumcitrat har visat att föryngra håret och hud genom att fungera som en peeling agent som skrapar bort lager av döda hudceller. Salt i produkten erbjuder en indunstning kvalitet som hjälper till att behandla överdriven olja på huden och minska uppkomsten av rynkor.

Typer

Ta kelat av magnesium, såsom magnesium citrat, glycinat eller malat, och kombinera den med kalcium. För att behandla akne, använda en del magnesium och två delar kalcium och ta den med vitamin C. Detta bidrar till att göra magnesium mer biologiskt tillgängliga för din kropp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.