Så för att lindra ömma nacksmärta

Trött lida av en stel, ont i halsen? Nacksmärta kan orsakas av en massa olika saker. Oavsett om det är sättet du sover, din totala hållning, eller bara stress, här är några tips på hur man lindra stela nacke 1.
Först av allt, försöka ta några smärtstillande. Alvedon och Tylenol är både populära smärtstillande som används för att behandla mild till svår nacksmärta. När du tar något smärtstillande, aldrig överstiga den rekommenderade dosen.
2.
Skaffa en nackmassage. En nackmassage-särskilt djup vävnad-kan vara ett bra sätt att lindra muskelspänningar som orsakar stela nacke
3
Ta ett stresstest. . . Det finns gott om online stresstester tillgängliga som exakt kan mäta kroppens nivå är stress. Höga stressnivåer kan vara orsaken till muskelstelhet och smärta i många fall.

Om testet visar höga halter av stress i kroppen, gör ett par avspännings-övningar en dag kan bidra till att eliminera stressrelaterade muskelsmärta.
4.
Besök en kiropraktor. Dessa läkare kan justera din kropp och justera benen i halsen. Offset ben kan sätta extra belastning på nacke och är ofta orsaken till nacken smärta och stelhet.
5.
Har ett par olika sträckor för halsen varje dag. Människor som har arbeten där de påfrestningar halsen tittar på en datorskärm hela dagen ofta rapport nacksmärta. Tar en paus varje timme eller så för att sträcka på halsen kan hindra musklerna från beslag upp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.