hur man gör en sovrum

Fick sova? Många av oss behöver mer sömn, eller behöver göra det mesta av den sömn vi har. Göra ett sovrum är ett bra sätt att göra det. Rummet i sig kommer att bli en bättre plats att sova och den extra uppmärksamhet du ger till din sömn kommer förmodligen att löna sig på andra områden också
1.
Hur mörkt behöver du rummet vara?

Är du ute efter att stänga ute månskenet i en skog, eller blockera takfönster och skjutdörrar för en natt-skiftarbetare? Det är stor skillnad. I grunden kommer alla fönster behandling minska ljus mycket, men om du har en mycket ljus (som att sova när solen är uppe) eller om din personliga inställning är totalt mörker, behöver du "Blackout" behandlingar för dina fönster.
2
Var får du solskydd

Det finns normalt tre alternativ:? DIY, butiker och anpassade.

DIY är klart billigast, men om du inte har några fantastiska färdigheter med en symaskin och hårdvara-det kommer att se hemlagad, och inte i en listig-cool typ av väg.

Butiker har en fördel: du kan få det idag. Nackdelarna är begränsningar i storlek, stil, alternativ, och oftast kvalitet. Butik produkter levereras i standardformat, och du kan ha tur med storlek eller du kanske inte, det finns grader av "fit" från "Ja, det kommer att fungera" till "wow . . . som är perfekt. " Tänk på att om du någonsin vill en annan och du vill att de ska matcha du kan vara ute på tur med det andra fönstret och därefter. När det gäller optioner, persienner och nyanser i dag kommer med så många som 7 olika mekanismer för att lyfta, skjuta, öppna och stänga, kan mekanismer på båda sidor, det finns fjärrkontroller och andra beslut att göra. Butiker kan omöjligen ha allt till hands och du kan gå miste om att få exakt rätt sak. Kom ihåg, fönster behandlingar är en betydande del av ditt hem funktion och inredning och de bör vara i nivå med resten av ditt hem. Kvalitet kan vara bra på butiker. Det bästa sättet att få garanterad kvalitet är att gå med de stora, välrenommerade märken som Hunter Douglas, Levolor, Bali, och flera andra.

Custom persienner passar ordentligt och har exakt färger och alternativ som du väljer. De kan kosta mer än off-the-shelf "enkelt" mörkar, men de är bättre. Ett sätt att spara på anpassade persienner är att köpa dem online. Anpassad persienner från en butik kan begränsas till färre varumärken och du måste göra det på deras tid.
3.
Hur ditt behov av stil rör ditt behov av kontanter ?

Den billigaste alternativen är inte det bästa om du letar efter en mörklagda rum, men de fungerar bra för enkla mörknar. Bortom billigaste alternativen, nästan alla fönster behandlingar erbjuder blackout, så det blir bara handlar om stil och kostnad, som du bara behöver bläddra tillgängliga produkter för att lösa.
4.
Välj rätt behandling för ditt fönster

Helst ska du ha god tillgång till alla möjligheter och ett enkelt sätt att navigera alternativen . Som med många produkter, det finns nätbutiker som gör ett bra jobb på detta och nätbutiker som gör en inte-så-bra jobb. Överväg om en butik har telefon support som du kan nå ut till för att få hjälp, instruktionsfilmer och allt annat. Helst ska de plats med tips på installation och har in-person installationshjälp förfogande om ni behöver det.

tips och varningar


 • Om du har och vet hur man använder grundläggande handverktyg, du behöver förmodligen inte något annat. Om inte, be en händig vän att hjälpa (eller handtag) installationen. För mörknande ett enda rum, ett fönster eller två är tillräckligt ofta och jobbet är tillräckligt liten för att överväga en liten tjänst eller en stor handel för en måltid
 • Mätningar fråga!-Se till att du förstår hur man mäter ordentligt ; få hjälp om du behöver det
 • Fönster behandlingar kan bli dyrt-innan du köper, överväga att beställa en swatch material att kontrollera att de färger och texturer material har rätt. .
 • Blackout nyanser (mest blackout fönster behandlingar är olika nyanser), kom ihåg att mörkläggning uppnås med ett insytt liner. När du ser bilder, kommer de verkar passera ljus eftersom bilderna är vanligen utan liner! Kom ihåg att välja liner i produktalternativ.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.