hur sluta snarkning: 7 topp tips

Om du snarkar så vet du att det är en hel del mer än att bara göra en dum ljud medan du sover. Det är ett stort problem som har stora konsekvenser.

Om du lider av detta problem så är det ingen överraskning att du funderar på att lära sig att sluta snarkning. Det finns verkligen inga mirakelmedicin botemedel som även kirurgi vid svår snarkning är inte hundra procent effektivt.

Så hur gör man det? Hur du avslutar snarkning?

Det finns flera saker du kan göra och i denna artikel kommer vi att diskutera 7 saker som du kan göra. Dessa 7 top tips är saker som du kan göra själv för att ändra hur du sover på natten. Om du lider av svår snarkning du kanske vill se en läkare eftersom det kan få mycket allvarliga hälsoeffekter.

Hur sluta snarkning: 7 Top Tips

Som utlovat, här är några av de bättre sätten som du kan minska eller eliminera din snarkning problem på egen hand Du behöver:
Tålamod
. Tid.
Kanske en ny kudde.

1.
Sluta sova på rygg. Detta kan vara lättare sagt än gjort. Många människor kommer att somna på deras sida och vakna upp på ryggen. De vända på när deras sömn så det är svårt att förhindra det från att hända. Det bästa är att ha någon du justera. Om det är omöjligt försöka sova med en kudde på vardera sidan av kroppen. Detta kan hindra dig från att välta.
2.
Ändra din kudde. Ta bort den helt och se hur det fungerar. Om du inte kan sova utan kudden sedan försöka en formad kudde.
3.
Sluta ta sömn medicin. Om du tar sömnmedel eller något annat att somna då försöka att inte ta det. Några av dessa läkemedel kan orsaka musklerna i luftvägarna att slappna av och som leder till snarkning.
4.
Ta inte ett antihistamin . . Dessa kan göra samma sak en sömntablett kan (och i vissa fall är det ett antihistamin i sovande piller som gör dig sömnig).
5.
Ner i vikt. Detta är uppenbarligen det lättare sagt än gjort. Men ett stort problem med snarkning är övervikt. Ett av de största problemen är att de tyngre vikt på halsen faktiskt kan orsaka snarkning genom att trycka ner på din luftvägar.
6.
Sluta röka. Rökning orsakar alla typer av hälsoproblem (inte minst som är snarkning).
7.
Drick inte alkohol. Alkohol kommer också att slappna av dina luftvägar muskler som leder till snarkning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.