tiger balsam & artrit

Tiger Balsam är en aktuell smärtstillande salva som innehåller en blandning av växtbaserade ingredienser. I vissa fall kan Tiger Balsam lindra ledvärk och stelhet i samband med artrit

Ingredienser

Aktiva ingredienser i Tiger Balm innehåller kamfer, cajuput olja, kryddnejlika knopp olja och mentol. Formuleringar som särskilt syftar till att behandla artros-såsom Tiger Balm gemensamma Rub-kan innehålla ytterligare ingredienser som methylsulfonylmethane (MSM), glukosamin och kondroitin.

Indikationer /Använder

Enligt Tiger Balm hemsida, är Tiger Balm effektiv för att lindra smärta i samband med artrit och muskler stukningar. Det kan också vara till hjälp vid behandling av stelhet och smärta orsakad av överanvändning.

Effekter

Ingredienser i Tiger Balm arbete genom bedövande nervsmärta och skapa en värmande känsla att slappna av musklerna. Kryddnejlika linda olja fungerar som ett irriterande, desensibilisering nervceller och distrahera hjärnan från andra källor av smärta som artrit.

Biverkningar

Eftersom den innehåller irriterande, kan Tiger Balsam orsaka mindre lokala hudirritation i form av klåda , rodnad eller brännande. Enligt Drug information online, kan Tiger Balsam kan också orsaka svåra allergiska reaktioner eller smärtsam irritation på applikationsstället.

Varning

Tiger Balm produkter får inte vara effektiva för att lindra svår artrit smärta och är inte avsedda att bota tillståndet . Om du upplever svullnad i halsen, andningssvårigheter eller svåra hudutslag, avbryt användningen och söka akut medicinsk hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.