Doc Martens skor & knäsmärta

Doc Martens är ett varumärke av skor uppkallade efter Klaus Martens, som utvecklade Luftfjädring sulor av dessa skor för att mildra effekterna på sin skadade fotled. Många har nedlåtande detta halvsekel gamla märke av skor, prisar det inte bara för sin hållbarhet och komfort, men också för att ha lättad smärtor i fotled, fot, ben, knä eller andra kroppsdelar. Ingen webbplats hittades skylla Doc Martens skor för alla typer av knäsmärta. Det finns nu mer än 70. 000 varianter av Doc Martens skor, alla designade för olika typer av aktiviteter.

historia Doc Martens

Det tog någon gång, efter Dr Martens fotskador 1945, innan skorna med luft-kunde stoppade sulor ges stor tillverkas och säljs. År 1960 var den tyske läkaren kunna träffa avtal om de R. Griggs gruppen i England att producera och distribuera den ursprungliga 1460-modellen. Fler modeller följt, och snart detta företag distribuerar Doc Martens över hela världen. Behovet av mer effekt under 1990-talet såg anläggningar inrättades i Kina och Thailand.

Typer av Doc Martens

Doc Martens skor kategorier skor, stövlar, sandaler och av olika modeller för kvinnor och män. Den ursprungliga sko från 1960 beskrivs som "åtta ögon, OXBLODSFÄRGAD röd, mjukt läder, med en gul welt stygn. " Det finns nu modeller med färre ögon och fler ögon. Färger har utökats till att omfatta inte enbart grundläggande bruna, svarta och vita, men även koppar, lila, rosa. Dessutom kallas modeller samlarobjekt hålls tillgängliga för försäljning.

Användare och användningsområden

Trots att 1460 uppfanns för att lindra smärta, det var den arbetsföra klasser (fabriksarbetare, fackföreningar transport och brevbärare) som köpte dessa som industriell skor. Sedan kom rebellerna och avvisar, som skinheads i London på 1960-talet, som spred deras användning till Storbritannien, sedan resten av världen. På 1970-talet, bar nästan vem som helst dem, utan åtskillnad av klass eller ras. Fram till i dag, fortsätter den gamla 1460 för att användas tillsammans med alla andra Doc Martens skor.

smärtor och problem

Ingen webbplats hittades länka knäsmärta att Doc Martens skor eller stövlar eller sandaler. De flesta nämner i knäna är av Doc Martens knä-höga stövlar. Anledningen till att dessa skor kom höll på att lindra smärta. I motsats till orsakar smärta, Doc Martens skor är bjudet att ha kapacitet smärtlindring. De få problem som rapporterades var huvudsakligen relaterade till bryta i vissa av dessa skor eller att knyta skosnörena på några stövlar.

Var och hur man får Doc Martens

På webbplatsen drmartens. com definierar vilka modeller finns tillgängliga i varje av dessa regioner: USA, Storbritannien, Europa, Asien och resten av världen. Beställning kan ske via e-post eller telefon, eller via butiker i London, i Paris, Seattle eller Portland, Oregon, vars adresser, telefonnummer och öppettider kan säkras från samma webbplats. USA Beställning kan ske via webbsidan dmusaastore. com eller genom att ringa (800) 810-6673.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.