IR-terapi för hjärnan problem

Infraröd behandling använder infraröd strålning från infrarött ljus, varmvattenflaskor eller värmedynor att lindra smärta och öka blodcirkulationen till en viss del av din kropp. Det bästa med infrarött Ljusterapi behandling är att det är mycket enkelt och helt smärtfritt. Patienter som använder den ser snabb lindring.

Hjärnskador resultat från ett antal saker, bland annat brist på syre, förgiftning och sjukdom. Vissa hjärnskador svarar på IR terapi

Egenskaper av infrarött ljus

Infrarött ljus är elektromagnetisk strålning. Våglängden är längre än ljus du kan se, men kortare än radiovågor. Du drar nytta av infrarött ljus eftersom det liknar solens strålar utan att någon av de dåliga effekterna av solen. Infrarött ljus kan gå omkring en tum djupt i din kropp.

Varför Infraröd Ljusterapi fungerar

Infrarött ljus botar eller förbättrar sjukdomar genom att tillämpa den på kroppen direkt. Slå in skadade eller smärtande delen av kroppen med lite stoppning som håller infraröda strålar. När dessa strålar tränga in i huden, de släpper kväveoxid, som slappnar av blodkärlen och förhindrar att det bildas blodproppar. På grund av detta, förbättrar blodcirkulationen till det drabbade området. Detta snabbar upp läkningen, gör dig mer bekväm.

Hjärncell Reparation

Enligt en artikel i 26 jun 2008, utgåvan av "Science Daily," forskning vid universitetet i Sunderland visar att regelbunden exponering för säker lågaktivt infrarött ljus kan förbättra lärandet och satte igång att tänka funktioner i den skadade hjärnan. Skaparna av studien anser att bära en hjälm, vilket ger infrarött ljus för bara 10 minuter varje dag, kunde vända symtom på hjärnskada, såsom försämrat minne och ångest, efter bara 4 veckor.

Dr Yamajaki rapporter i "Infraröd Therapy" att IR terapi ger snabb reparation av hjärnskador med hela kroppen infraröd värme.

Biverkningar av infrarött ljus terapi

nervositet, depression och över-stimulering har rapporterats från vissa personer som använder infrarött ljus terapi. Dessa typer av problem är lätta att kontrollera. Det är bäst att ha infrarött ljus terapi övervakas av en läkare med erfarenhet.

Försiktighetsåtgärder för infrarött ljus terapi

Testa det fysiska tillståndet hos patientens vilja att genomgå infraröd behandling innan behandlingen. Undvik denna behandling om du tar några mediciner som gör ögat celldöd uppstår eller om din hud är alltför känslig för solen. Om du har haft mani eller någon annan sjukdom som påverkar huden eller nervsystemet, undvika infraröd behandling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.