effekterna hamstrar har på astma

Effekten av astma är lätt för en familj att se-en person som har den inte kan andas, ofta behöver doser av inhalerade läkemedel och steroider. Om du undrar om effekterna av din hamster på astma, är det viktigt att tänka på flera saker.

Allergier och astma

För många människor, allergier och astma går hand i hand. Om du har både astma och allergier, är det viktigt att veta vilka dessa allergier. Allergier är en utlösande faktor för astma symptom. Om någon är allergisk mot sällskapsdjur ilska, sedan en hamster kommer att göra sin astma värre även om det är i ett annat rum. Om någon är allergisk mot damm, partiklar dammet i trä spån eller sängkläder kommer också att göra hans astma värre. Om någon är allergisk mot andra material som används i sängar eller en bur, kommer dessa material gör astma förvärras och kommer att orsaka astmaanfall. När det gäller allergier, skulle det vara bäst att ta bort hamstern från hemmet.

Spänning och Astma

Om du inte har allergier, det finns andra saker som kommer att orsaka astmaanfall. Dessa kallas triggers. Din läkare kommer diskus dessa sak med dig. Om spänningen är en av de triggers, kan hamstern ha en negativ effekt på astma om den skulle rymma ofta eller om det är benägna att ta sig ur sin bur. Det kan också vara spännande att klappa och leka med hamstern, och detta kan orsaka problem med astma.

Stress och astma

Å andra sidan, om din läkare har sagt att du ska slappna av för att hjälpa din astma, och du känner att leka med en hamster eller tittar på en hamster är ett sätt att koppla av, det lugnande påverkar av att vara runt djuret kan hjälpa din astma. Om din läkare godkänner du för allergier, och säger åt dig att göra vad du vill göra för att vara lugn och glad, och med en hamster är något som kommer att göra dig lugn och glad, kan det hjälpa din astma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.