hur du tar bort antireflexbeläggning från glasögon

Antireflexbehandling på dina glasögon görs med samma typ av teknik som används på kameralinser och även mikroskop. Många anser att det förbättrar deras vision och gör deras glasögon ser bättre ut, men om du har provat ut antireflexbeläggning och bestämde att det är inte för dig, du kan ha beläggningen avlägsnas. Försök inte att ta bort det själv, du kan skada linserna
en
boka en tid med. . . din ögonläkare för att diskutera att ta bort bländskyddsbehandling. Se till att du låter kontoret vet orsaken till ditt besök, och glöm inte att ta med glasögon.
2.
Tala med din läkare om att reparera repor i bländskyddsbehandling . Många vill få färgen bort eftersom det har varit repad. Däremot kanske din läkare kan reparera repor, vilket gör det onödigt att ta bort all beläggning.
3.
Diskutera arvoden bort bländskyddsbehandling. Det kan vara billigare för dig att beställa helt nya objektiv utan antireflexbeläggning än att få beläggning bort från din nuvarande linser.
4.
Vänta på antireflexbeläggning tas bort. Processen handlar vanligtvis om att putsa glasögon med en slipande eller med hjälp av en kemisk behandling. Försök inte att fylla någon av dessa processer själv. Oddsen är, du kommer att hamna skada linserna ännu mer och måste beställa nya ändå.
5.
Använd endast rekommenderade rengörings vätskor och dukar för att rengöra dina glasögon, om du har antireflexbeläggning eller inte. Produkter som inte har rekommenderats av din ögonläkare kan repa dina linser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.