hur du tar bort platta vårtor i ansiktet

Flata vårtor i ansiktet är utväxter på huden orsakade av humant papillomvirus (HPV). HPV producera proteiner som stör cellernas funktion. Detta virus smittar genom kontakt med någon annan som redan har det. Flata vårtor är mindre och smidigare än andra vårtor och är vanligare hos barn och tonåringar
1.
Prova några over-the-counter läkemedel. Salicylsyra finns i de flesta mediciner. Salicylsyra hjälper till att avlägsna döda hudceller på vårtan, vilket kan göra att ramla av. Det kan hittas i form av en vätska, gel eller osynliga band placeras över vårtan. Det kommer att ta flera veckor. En frysning metod att använda dimetyleter är en annan over-the-counter vårtan remover. Denna metod kommer vanligtvis i en behållare med engångsartiklar tips för frysning av vårtan.
2.
Tape en liten bit av insidan av ett bananskal på din vårta och somna med det. Gör detta varje natt i två veckor.
3.
krossa en C-vitamin tablett och skapa en pasta genom att lägga till en liten mängd vatten till det. Tillämpa den på din vårta varje dag i två veckor.
4.
Applicera lite krossad eller skivad vitlök på din vårta innan du somnar varje kväll under en vecka.

5.
Rådfråga en läkare eller hudläkare om vårtor inte kan tas bort med egna behandlingar. Läkaren kommer att använda starkare kemikalier, såsom Galderma, aktuella Podophyllum och triklorättiksyra (TCA) Läkaren kan också frysa vårtan med flytande kväve. Användning kryobehandling, som brinner vårtan med en elektrisk nål, eller använd laser behandlingar.

tips och varningar


 • Salicylsyra är inte bra att använda om du har diabetes eller hjärt-sjukdom. Det kan irritera huden och orsaka andra problem om du har dessa förutsättningar.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.