hur man använder äpplen för hälsa och skönhet

Ett äpple om dagen håller doktorn äpple away. One och så många hälsa benefits. It sägs att äpplen innehåller kollagen och elastin. Both av dem är bra för att upprätthålla en ungdomlig skin. They har försumbar fett och har en hel del fiber.
1
anti-cancer egenskaper:. . Äpplen har ett stort antal anti-oxidants. They har visats förhindra bröst cancer, tumörer och kolon har cancer. They flavonoider som bidrar till att bekämpa cancer i alla kinds. They eliminera fria radikaler i kroppen som är skadliga. Flavonoider kampen även hjärtsjukdomar och hjärtat attacks. They hindra celler från klustring upp och blockera artärerna
2
ner i vikt:. . Äpplen har en massa fiber. They minska hungerkänslorna och är mycket satisfying. They hjälper dig att äta mindre och känna fuller. You undvika alltför äta när du äter ett äpple i morning. This är på grund av Pektin som finns i apples. It ger dig en känsla av fullness. They också hjälpa till att bekämpa tandvård sjukdomar och dåliga breath. Due till de rika fiberinnehållet, de hjälper förebygga förstoppning.
3
Skin. Äpplen har collagen och elastin som hjälper till att upprätthålla en god och ungdomlig skin. Apple äppelcidervinäger har konstaterats att ta bort akne när de appliceras på skin. It läker acne och ärr snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.