hur man använder cashewnötter för hälsa

Cashewnötter är en frisk snacking option. Like många muttrar, hjälper det också att minska LDL som är i grunden dåligt cholesterol. They är bra att hålla dig varm i vintrar som de genererar lite värme i body. They är bra i kampen mot hjärtsjukdomar och högt blodtryck pressure. They kan också hjälpa till att gå ner i vikt eftersom de har omättade fetter och bidra till att förebygga cancer
1

Bra fetter: Cashewnötter har goda fettet content. They har omättade fetter och därför är ett sunt alternativ att välja när på en diet. De har oljesyra som finns även i olivolja och har därför samma hälso benefits. They bidra till att minska triglyceridnivåer och lägre dåliga cholesterol. They är mycket bra för hjärtat och för att minska högt blodtryck.
2.
hud och leder: Koppar behövs av kroppen för att upprätthålla god hud och skydda joints. Cashews förse kroppen med copper. They också bidra till att produktionen av melanin som ansvarar för vår hud och hårfärg.
3
Cancer. De rika antioxidanter i cashewnötter hjälper till att bekämpa fria radikaler i kroppen. Detta förhindrar cancer av olika slag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.