hur man använder russin för hälsa

Russin, som vi alla vet är torkade grapes. They är rika på antioxidanter och vitamin C och B6. They är ett hälsosamt mellanmål alternativ och används i många bakning och bröd recipes. They har en rik smak och sägs också att behandla artrit .
1
Artrit. Blötlägg kärnfria russin i en öppen jar. Pour några gin över it. Let det blöt days. The 7 alkohol kommer att avdunsta och russin kommer att absorbera gin. The förhållandet russin att gin ska vara 2:1. Dessa russin när det tas oralt kommer att bidra med artrit smärta. Många hävdar att de har kunnat för att lindra artrit smärta med gin marinerade russin
2
Uppslutning:. . De har en mycket fiber så de hjälper till medhjälp digestion. It är bra att äta mat som havregryn med raisins. Raisin barer och bröd är inte bara gott utan också friskare än sina släta versions. It har en låg mängd fett så att du vet att du kan ha vissa utan skuld.
3.

syn och hud: Blötlägg några russin över natten i en liten water. Eat russin och även har vattnet på morgonen. Dessa russin och russin vatten bidra till att förbättra syn och också bidra till att hålla en frisk hud.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.