hur man får lättnad för förstoppning

Lättnad för förstoppning kan uppnås rätt hemma genom att följa några enkla steg. Nedan hittar du några enkla men stimulerande åtgärder för att hjälpa dig bli av med uppkördhet obehag av förstoppning
1.
Ät hög fiber livsmedel för att få lindring för förstoppning. Om din kost består av ett regelbundet intag av fiberrik du kommer att tycka att dessa livsmedel arbeta för att stimulera tarmarna och gör att du kan bli mer korrekta.

Några bra fiber fyllda livsmedel som du kan använda för att få lindring för förstoppning är:. . råa frukter och grönsaker, hela korn bröd, fullkornsflingor korn och nötter
2

Håll dig aktiv för att få lindring för förstoppning. Massor av tid sitta eller långa anfall av orörlighet i allmänhet kan orsaka pall att backa upp, bli packad och göra att du blir förstoppad eller leda till besvär som passerar en avföring.
3.

Drick mycket vatten och andra icke-uttorkande vätskor för att uppnå lindring för förstoppning. Drycker som läsk och kaffe kan torka dig som inte kan få tillräckligt med vätska varje dag som kan leda till hårda, torra, svåra att passera avföring och förstoppning.
4.
Undvik mediciner, om möjligt, som kan orsaka förstoppning särskilt om du har aktuella frågor med att vara förstoppad. Tala med din läkare om du tar receptbelagda mediciner som du tror kan orsaka förstoppning och de kanske kan ändra din recept eller föreslå andra åtgärder för att finna lättnad för förstoppning som orsakas av medicinering.
5.
Pall mjukgörare kan också användas då och då om du verkligen behöver lindring för förstoppning. Dessa bör tas med försiktighet eftersom användning av dem regelbundet kan försvaga tarmarna och göra att du blir beroende av användningen av sådana läkemedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.