hur man kan förebygga bristningar med motion

Bristningar kan behandlas flera olika sätt, men det bästa sättet att behandla dem är att helt enkelt hindra dem i första hand. Det är mycket lättare att förebygga dem än det är att läka dem eller dölja dem. Ett enkelt sätt att förhindra hudbristningar som inte kommer att kosta dig pengar genom motion. Det finns vissa övningar du kan göra som hjälper din hud vara frisk nog för att sträcka på sig och stå emot bristningar från graviditet eller viktuppgång
. 1.
buken Stretch Marks

Stretch märken är mycket vanligt bildas på buken. Lyckligtvis är detta en av de enklaste områdena att motionera, som du säkert kommer att veta om dem redan (och inte måste försöka att lära sig nya former av motion). Sit-ups och crunches är de mest kända övningar för detta område. Båda kommer att arbeta dina muskler i buken, och hudens elasticitet förbättras om du håller dig med dem. Sit-ups kan lätt orsaka ryggproblem, dock, speciellt om du inte gör dem ordentligt. Istället gör crunches.
Lägg på rygg med böjda knän. Cross armarna över bröstet. Nu lyfter din övre bålen från marken tills armbågarna vidrör högst upp på låren. Sakta sänka ner till utgångsläget. Du kan också vända detta, men börja liggande på rygg med benen rakt på golvet. Ta dina ben fram till dina knän och lår vidrör dina bröst och sakta underben tillbaka till utgångsläget.
2.
Höfter och botten

Många människor form bristningar runt höfterna eller låren. Hjälp undvika detta genom att helt enkelt gå eller jogga. Om du inte är aktiv just nu, börja med promenader och sakta bygga upp till jogging flera gånger per vecka. Du kan också göra knäböj. Stå med fötterna parallellt med dina axlar, och händerna på höfterna. Nu långsamt sätta sig på huk, men håll din botten vinkelrät med golvet. Börja med 5-10 per dag och arbeta dig uppåt.
3.
Bröstet och armarna

göra armhävningar! Detta är det enklaste sättet att arbeta dessa områden och du behöver inte ha någon särskild utrustning. Om du kan få till ett gym eller om du har utrustning hemma, kan du göra fjäril maskinen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.