hur man köper Winstrol tabletter

Winstrol är varumärket för anabola androgena steroider stanozolol. Läkare kan ordinera denna medicin för behandling av hereditärt angioödem. Som en steroid hormon, Winstrol även utövar anabola effekter som orsakar muskel tillväxt och ökad bentäthet och det kan också uppvisa androgena effekter såsom ökad ansikts-och kroppsbehåring, djupare röst och manliga mönster skallighet
1.
Bestäm om du lider av ärftligt angioödem. Angioödem är en medfödd sjukdom som gör regelbundna och återkommande anfall av buksmärtor och samtidigt svullnad i halsen, mun, läppar och händer. Patienter som upplever detta tillstånd kan också drabbas av andningssvårigheter på grund av partiellt avslutande av luftvägarna genom svällning.
2.
Boka en tid med läkaren för att få en diagnos för ärftlig angioödem. Om du saknar försäkring, ring din lokala läkare och se hur mycket han tar för en kontant-bara besöka. Om du inte har råd med detta belopp, hitta din närmaste offentlig vårdcentral och boka en tid eller besöka en akutmottagning.
3.
Skaffa en läkares diagnos och recept. Eftersom Winstrol är en anabola androgena steroider, klassificerar amerikansk federal lagstiftning Winstrol en förteckning III drog och det är olagligt att köpa eller inneha Winstrol utan recept. Men med recept från läkare, bör du kunna få det i alla licensierade apotek.
4.
Kontakta ditt försäkringsbolag och se om den täcker Winstrol tabletter. Om du saknar försäkring, eller om ditt samarbete betala är för högt, förhöra sig om en eventuell allmän substitut.
5.
Fil receptet med ett auktoriserat apotek. Om du är osäker på vilket apotek att använda, be din läkare att rekommendera ett nära där du bor. Om du saknar transport, många apotek kan du nu filen recept på sina webbplatser.
6.
Ta upp recept på apoteket den har kontaktat dig så att du vet den är fylld . Eftersom Winstrol är en planerad drog, kan du behöva ta med en giltig form av fotolegitimation (t. ex. ett körkort eller tillstånd ID-kort) att köpa den.

tips och varningar


 • Om du använder en Internet apotek, vara säker på att det är licensierat och kontrollerat av Better Business Bureau eller Department of Commerce.
 • Patienter med prostatacancer eller manlig bröstcancer bör inte ta Winstrol. Som anabola androgena steroider, kan Winstrol skadliga biverkningar som sträcker sig från förhöjda nivåer, ändras blodserum kolesterol, högt blodtryck och åderförkalkning till förändringar i libido, erektil dysfunktion och utveckling av manliga egenskaper.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.