restless legs syndrom utövar & viktkontroll

Restless legs syndrom är en sjukdom som utlöser stickningar och dra smärtor i benen efter långa perioder av sittande och stående. Lyckligtvis hem behandlingar och övningar ge viss lättnad från detta obehag, och de kan även hjälpa till att kontrollera vikten, även

Vandring

Walking. är en av de mest effektiva former av behandling av restless legs syndrom och viktkontroll. Inte bara dagliga promenader hjälper cirkulera blodflödet och musklerna arbetar inom benen, de också bränna kalorier och få blodet att pumpa i ditt hjärta.

Motionscyklar

Motionscyklar mål benen och arbete de muskler som orsakar obehag för de som lider restless leg syndrome. Motionscykel rutiner också bränna kalorier, tonen buken och hjälper till att kontrollera vikten.

Stretching

Ben sträckor kan verkligen rekommenderas av läkare vid Mayo Clinic, eftersom de riktar drabbade rastlösa ben, förbereda patienten för en regelbunden motion rutin och förhindra utöva skador.

Yoga

Restless legs syndrom är ofta delvis tillskrivas stress. Därför stressreducerande övningar såsom yoga eller pilates är effektiva på att arbeta rastlös muskler och avkopplande sinnet --- för att inte tala bränna kalorier som kommer att hjälpa individer att upprätthålla en hälsosam vikt.

Styrketräning

Styrketräning inte bara toner kroppen, men det hjälper också att arbeta muskler. Styrketräning innebär att man använder en tät band runt benen medan stretching, som arbetar och ringsignaler benmusklerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.