IR-terapi för hälsporre

En häl sporre eller en calcaneal sporre, är en hård spik-like growth av kalcium runt ligament och senor i foten om de är knutna till hälbenet. Sporren växer från benet och går sedan in den köttiga delen av foten. Det kan vara smärtsamt. Infraröd behandling använder sig av infraröd strålning från infraröda lampor, varmvattenflaskor, värmedynor eller andra källor, att minska smärtan och öka omlopp till en viss del av kroppen. En bra egenskap hos infraröd terapi behandling är att det är lätt. . Använda det ger dig snabb smärtlindring

Minska hälsporre Pain

Ofta kan en hälsporre orsakar smärta eftersom det sträcker sig och betonar. plantar fascia ligament kring hälsporre. Minska orsaken till smärtan är avgörande för behandlingen. I de flesta fall måste du vila fötterna för att minska smärta och svullnad.

Prolotex Strumpor avger infraröd energi. Detta bidrar till att öka blodflödet till ligament, så din inflammation minskar. De stimulerar också blodkroppar, antikroppar och näringsämnen strömma till det inflammerade området. På grund av detta har de både skyddande och reparativ effekter på vävnader i fötterna.

Infrarött ljus Egenskaper

Infraröda strålar är elektromagnetiska våglängder av 7. 600 till 15. 000 nanometer (enhet för mätning av ljus våglängder). Dessa strålar påverkar vävnad på grund av den värmeenergi infrarött ljus producerar. Dessa våglängder är längre än det ljus du kan se, men kortare än radiovågor. Du dra nytta av detta ljus på grund av dess likhet med solens strålar. Infrarött ljus dock inte har samma negativa effekter som för mycket solexponering. Infraröda ljuset tränger huden och kan gå 1 tum djupt in i kroppen.

Varför Infraröd terapi fungerar

Infrarött ljus minskar smärta när appliceras direkt på dina fötter. Wrap din smärtsamma fötter med lite stoppning som håller infraröda strålar, som den infraröda avger strumpor. När dessa strålar tränga in i huden, de släpper kväveoxid som slappnar dina blodkärl och förhindrar att det bildas blodproppar. På grund av detta, förbättrar blodcirkulationen i fötterna. Detta snabbar upp läkning, att du känner dig bättre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.