handhållen laser hår behandling

Den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) godkände handhållen laser terapi som behandling för håravfall, enligt BaumanMedical. com. Ändå är laserterapi inte en mirakelkur. Precis som Minoxidil och Propecia, som också är godkända av FDA, vissa människor svarar bättre på behandling än andra. Enligt BaumanMedical. com, patienter som har mer hår, till exempel när de är i ett tidigt skede av håravfall, tenderar att ha bättre resultat. Handhållna laser hår behandling kan utföras av patienten i hemmet.

Typer

En handhållen laser som har FDA godkännande är Erchonia THL-1 (The Hair Laser). . Vissa handhållna lasrar kräver en kam eller borste för att vara effektiva. Den här inte. Hair Laser använder ljus energi som tränger mellan befintliga hårstrån och levererar denna energi till hårbotten. Denna enhet är enkel att använda och lätt, enligt BaumanMedical. com. Eftersom denna laser är CE-märkt, uppfyller höga säkerhetskrav.

Två populära handhållna laser kammar, som också godkändes av FDA, är Hair Max laserkam, som för vissa typer av manligt håravfall och X-5 hårlaser, som levererar laser energi till hårbotten efter skilsmässan håret med kammen, enligt MyHairLossAdvisor. com. Båda dessa enheter ska användas tre gånger i veckan vardera.

Använda Laser Hair Therapy

Låg nivå laser terapi, vilket är vad handhållna laserbehandling är, använder "kalla" lasrar i stället för värme. Dessa kalla lasrar reparera vävnader genom att stimulera blodcirkulationen, som främjar förnyelse av frisk vävnad, enligt BaumanMedical. com. Denna webbplats påpekar att låg nivå lasrar har visat sig follikelstimulerande effekt hårceller, liknande minoxidil, bygger på en studie som presenterades vid American Society for Laser medicin och kirurgi. Eftersom hår rötter stimuleras på cellnivå, att detta orsakar håret växa ut tjockare och starkare.

När du använder mest handhållen laser hemma, hörs en ljudsignal när det är dags att flytta enhet till en annan del av huvudet. Spendera inte för mycket tid i ett område. Med kammen, helt enkelt kamma enheten genom ditt hår i 30 minuter tre gånger i veckan. För håret Laser, tränger ljuset i hårbotten utan att röra huvudet. Du behöver bara hålla den över huvudet tills det är dags att flytta den.

handhållna och nackdelar

Laser hår behandlingar är dyra, enligt MyHairLossAdvisor. com. Men de enheter som gör att du kan utföra behandlingarna hemma är billigare än att binda dig till en regim på läkarmottagning eller klinik. Dessutom är det mer praktiskt att utföra behandlingen i hemmet. För att bli framgångsrik med hemma behandlingar, men patienterna måste engagera sig med hjälp av behandling flera gånger i veckan.

Enligt MyHairLossAvisor. com, är ett problem med handhållen laser enheter som folk ibland tröttnar på att behöva använda enheterna flera gånger i veckan. Dessutom är det ibland svårt att veta om behandlingen fungerar. Slutligen varnar MyHairLossAdvisor. com att medan laseranordningar anses säkra för hemmabruk, har långsiktiga effekter av låga laser hår behandling inte tillräckligt studerats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.