hur du: ta reda på om du är "första hjälpen" kunniga (eller inte)

Okej, skriver jag en massa hälsa artiklar, men jag är alltid öppen för att prata med folk för att se vad de vet om vanliga hälsorisker. Saker som: "Vad skulle du göra om detta hände" "Är Heimlich manöver verkligen det bästa man kan göra först om en person satt i halsen" "Vad är det första du borde verkligen göra med en bugg-? bita som lämnar en stinger? "
" Är det okej att återanvända en tepåse? "" Har Zink verkligen hjälpa om du har en förkylning? "
Du vet . . . . en hel del sånt här som har avlyssnat mig i åratal. Om du tror att du har alla svar-kanske de är de felaktiga. ! Läs om
1.
Jag dricker mycket kaffe, och eftersom gruvan kommer från Costa Rica, jag ibland springa ut och dricka svart te. Så, min fråga är gör att återanvända samma tepåse minska något av antioxident innehåll? Om du sagt ja, du har rätt. Dubbelklicka doppning kommer att avbryta mycket av smaken, men om du lägger till en skvätt citron, apelsin eller ananasjuice, får du en ton mer skydd. Dessutom visste du ansöker aspirin till en bugg bita kommer lindra smärtan? Och om du har torra ögon (som jag) andra än Gel eller ögondroppar, lägga lite levande växter i rummet. Det hjälper verkligen.
2.
Tal om buggar och biter, ska du aldrig dra en gadd ur ett bi bett. Det kommer att släppa mer gift. Borsta bort det med kanten på en kniv eller använda ett kreditkort. Och, bör du sätta aldrig is på en brännskada. Det kan orsaka köldskador och skador på huden. Bara kyl under kallt vatten. På tal om kallt vatten, om du stöter på några blad Poison Ivy, bättre få lite plats snabbt och tvätta bort med kallt vatten eller kommer du att bli ledsen.
3.
känna till Heimlich manöver bra. Olyckor händer. Men berättade en vän som lär denna metod mig det första en person bör göra för att hjälpa en kvävande person-INNAN-att trycka i buken är att leverera fem (5) stark blåser mellan personens skulderbladen med läka av handen . Om det inte fungerar så gå in på fem (5) sammanfattning buken stötar med din näve och händer med en uppåtgående dragkraft.
4.
Det är vanligt att tro att Zink kan och kommer att avvärja förkylningar. (Se bild)
dock se till att du håller med doseringen står det på flaskan. Zink är bra men det finns mycket av det i våra livsmedel: ostron, nötkött, griskött och bönor Pinto för att nämna några. Det är alltid bättre att få immunitet mot att äta mat . . . . inte . . . att ta piller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.