hur man styr ansikts mörka fläckar

Facial mörka fläckar kallas också åldersfläckar, leverfläckar och lentigines sön De brukade vara tros vara orsakad av leverproblem, därav namnet, men nu vanligtvis förknippas med photodamage från överskott solljus. Enligt Mayo Clinic, dessa fläckar är ofarliga men kan nöd människor som de är förknippade med åldrandet. Det finns framgångsrika sätt att behandla dessa aktuella lesioner
1.
Håll dig borta från direkt solljus under den ljusaste delen av dagen när solen står rakt ovanför huvudet. Det är när de ultravioletta strålarna är de starkaste och mest skadliga. Forskare har ändrat sina rekommendationer att den nu, en tid utanför varje dag utan solskydd för att vår hud skall kunna producera Vitamin D av avgörande betydelse för hälsan.
2.
Använd en hatt och solskydd Om du vet att du kommer att utsättas för många timmar av solljus. Trots att det inte kommer att ändra huden missfärgningar du redan har, kommer det hindra dig från att få mer i samma områden.
3.
Applicera Aktuell tretinoin kräm (retinoinsyra). Enligt New England Journal of Medicine ingick forskare efter en dubbelblind studie som "aktuell 0,1 procent tretinoin avsevärt förbättrar både kliniska och mikroskopiska manifestationer av leverfläckar . . . (och) dessa skador kommer inte tillbaka i minst sex månader efter behandlingen avbryts. " Se din läkare för ett recept.
4.
Använd laserbehandlingar. Det finns faktiskt flera former nu: Medlight C-6 laser, Lumenis 1 IPL, Fraxel Laser och Lumenis Ultrapulse Encore. Alla dessa använder olika former av ljus att skala hudens översta lagret. De är effektiva men dyra behandlingar, allt från $ 500 till $ 2. 000 per besök, och kan också skada de lägre skikten av huden.
5.
Prova naturliga krämer som innehåller utdrag ur muttern gräset rot som är känd för att lätta på huden utan de hårda syror. Vetenskapliga studier saknas fortfarande på denna behandling, men det används fortfarande i länder som Indien och Filippinerna där anläggningen medicin är allmänt accepterat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.