medicin för extrema migrän

Migrän vålla allvarliga besvär i timmar och dagar i sträck. Medicin för extrema migrän finns med receptbelagda och receptfria alternativ till de lidande under lång tid. Vissa migrän medicin rekommenderas inte till barn, gravida och ammande kvinnor

Anti-inflammatoriska läkemedel

lider av migrän ofta. väljer att medicinera först med icke-steroida läkemedel eller acetylsalicylsyra för att lindra smärtan av migrän. Anti-inflammatoriska läkemedel, såsom Motrin, Alvedon och Ibuprofen, är over-the-counter smärtstillande mediciner som inte kräver recept. Många tillverkare på marknaden migrän-specifika läkemedel, såsom Excedrin Migrän.

Triptaner

Enligt Mayo Clinic, Triptaner är smärtstillande mediciner som lindrar migrän smärta riktade till känslighet för ljus och ljud. Triptaner, såsom Imitrex, Maxalt, Amerge och Zomig, används av dem som lider av extrem migrän för att lindra illamående också.

Ergotamin

Ergotamin är en vanlig migrän medicin för sjuka med extrem smärta som varar i två dagar eller mer. Detta smärtlindrande medicin mål blodflödet mönster vanligt i migrän och arbetar för att minska blodkärl som omger hjärnan, enligt Drugs. com.

Anti-illamående narkotika

Illamående är ett vanligt symptom vid extrema migrän . Anti-illamående mediciner, såsom metoklopramid eller proklorfenazin, är de vanligaste anti-illamående läkemedel som används av dem som lider av migrän.

Opiater

I extrema fall, opiater, som innehåller narkotika, används för att behandla och återuppleva smärtan av migrän. Dessa migrän mediciner i regel endast förskrivas av läkare när triptaner och ergotamin visat sig fruktlösa på grund av den beroendeframkallande typen av narkotika.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.