snabbaste sättet att ta bort en vårta

Vårtor är köttiga knölar orsakas av ett virus som kan visas var som helst på kroppen. Det finns olika namn för vårtor beroende på var de finns, men de är allmänt liknade och ingen är någonsin glad att finna att de har en. Lyckligtvis finns det flera behandlingsalternativ som kan bli av med vårtor, och några av dem arbetar snabbt

Medicinsk behandling

Gör ett. tid hos din läkare och låt honom eller henne vet att du vill att problemet behandlas snabbt. Han eller hon kommer att kunna förstöra en vårta nästan omedelbart, med hjälp av kryoterapi (frysning), diatermi (bränna) eller en laser. Om du inte vill genomgå någon av dessa behandlingar, kan en läkare ordinera fortfarande stark medicin som tar hand om en envis vårta.

Over-the-counter produkter

Köp en vårta behandling kit från lokala apotek eller livsmedelsbutik. Det finns kuddar, krämer och vätskor, de flesta gjorda med salicylsyra. Även om dessa produkter inte garantera snabba vårtan avlägsnas, om det tillämpas dagligen i flera veckor de är mycket effektiva och smärtfritt.

Hem Rättsmedel

Experimentera med hem rättsmedel. Gör-det-själv behandling är billigt, och det finns flera tekniker som har förtjänat ett gott rykte för att eliminera vårtor. I synnerhet dagliga tillämpningen av band (tejp eller medicinsk tejp) verkar genom att kväva en vårta och gradvis förstöra den. Dagliga tillämpningen av äppelcidervinäger är också en populär vårta behandling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.