vad är en modifierad Unna boot?

Unna stövlar är utformade för att hjälpa till att läka venösa bensår. Dessa sår tenderar att utvecklas i personer med dålig cirkulation, hälsoproblem som diabetes, och till personer som står under större delen av vardagen. En modifierad Unna boot har vissa fördelar jämfört med den vanliga versionen

Funktion

Både modifierade och traditionella Unna starta hjälpa till att läka bensår genom att komprimera ytliga vener och förbättra kalv funktion muskel pump. Vadmuskeln pumpen är en handling genom vilken muskel kontrakt och komprimerar vener, tvingar blodet att flytta.

Identifiering

Unna boot består av en dressing-impregnerade gasbinda som skall lindas runt varigt område för komprimering.

Ändring Syfte

Den modifierade Unna boot skapades eftersom de flesta patienter finner det konventionella Unna boot smärtsamma, enligt en artikel i från december 1996 frågan om "Nursing".

Modifierad Boot

Den modifierade Unna starta innehåller en hydrokolloid förband som ska placeras över såret och under gasväv. Hydrokolloiden håller såret fuktigt och därmed minskar smärta, som hjälper uppmuntra benrörelser.

Funktioner

Den modifierade Unna boot finns även med zinkoxid pasta jämnt fördelad mellan de komprimering bandage, och några har Calamine till. Dessa ämnen ökar komforten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.