magnetterapi för smärtlindring

Magnet terapi är att använda magneter som behandla smärta genom att placera magneter på eller nära huden. Medan magnetterapi fortfarande ignoreras av de flesta konventionella specialister smärtlindring, har användningen av magneter för att behandla smärta blivit allt vanligare. Konceptet bakom magnetterapi är att magnetism kommer förbättra smärtöverföring i patienten, enligt HealingChronicPain. org

Användning

Place. magneter på det område där smärtan är värst. Fäst magneten på huden med ett bandage för att hålla den på plats. Magnetterapi enheter allt från enstaka magneter du fäster på din kropp att madrass magneter du kan ligga på, magnetiska kardborreband för ben och armar och många andra varianter.

Nordpolen

Placering Nordpolen ansiktet (positiv magnetisk området) av magneten mot huden stoppar tillväxten och utvecklingen av liv system, enligt AZNewAge. com.

Använd nordpolen magneter för att behandla smärta i samband med cancer eller infektioner. Magnetfältet kommer att påstås hindra progressionen av tillväxten i cancerceller eller hålla infektioner sprids. Nordpolen magneter sägs också lindra ryggont genom avslappnande muskler och gör ryggraden för att återgå till sin normala position.

Placera magneterna direkt mot huden och lämnar dem där i 30 till 40 minuter två gånger per dag för de flesta förhållanden. Cancerbehandling bör bestå av 45-minuters sessioner tre gånger per dag i tre veckor.

Sydpolen

Magneter med syd-seeking pol (negativ magnetfält) mot huden används för att behandla smärta symtom till följd av förhållanden där onormala metaboliska förhållanden ha orsakat smärta.

magnetfält fungerar inte som ett smärtstillande medel eller ett analgetikum, enligt HealthCare4. com. Istället har området en normaliserande effekt på metaboliska funktioner i kroppen. Magnetfältet sägs att minska smärtan snabbt, eftersom kroppen återgår till ett tillstånd närmare hur det var innan villkoret tog ut sin rätt.

Sydpolen magneter används för att behandla smärta i samband med sådana villkor som muskelsmärta och artrit, och kan också användas för att påskynda läkningsprocessen efter brännskador.

Försiktighetsåtgärder

Använd inte magnetterapi på infektioner med Sydpolen mot huden. De negativa magnetfält främjar tillväxt av infektionen och kan göra att den bli värre, enligt AZNewAge. com.

När du använder magnet terapi för smärta i huvudet, käken, lämnar ögon eller öron inte magneter på mer än en minut eller två.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.