vad är en naturlig källa till sildenafil citrate?

Ett antal naturliga växtbaserade läkemedel för behandling av erektil dysfunktion (ED) är tillgängliga. Även om dessa produkter inte innehåller sildenafil citrate, den aktiva substansen i Viagra, kan de vara effektiva. Men det är bevis för deras framgång till stor del anekdotiska

Yohimbe

Yohimbe kommer från barken på ett afrikanskt träd och säljs som ett supplement och i receptbelagda form. Enligt en utvärdering av 2004 av Douglas MacKay i tidskriften "Alternative Medicine Review," Yohimbe har visats i några men inte alla studier vara en effektiv behandling för impotens.

Horny Goat Weed

Enligt Drugs. com har den kinesiska örten Horny Goat Weed afrodisiakum egenskaper som förbättrar impotens. emellertid starka kliniska bevis saknas och lämplig dos är oklart

Ginkgo Biloba

Effekten av ginkgo biloba vid behandling av ED har studerats, främst hos män med sexuell dysfunktion i samband med antidepressiva användning. Enligt MacKay granskning, studieresultat varierar kraftigt, med vissa visar en positiv effekt.

Röd Ginseng

Röd ginseng har också undersökts som en naturlig källa för sildenafil. Kliniska prövningar som nämns av MacKay antyder att denna anläggning är en måttligt effektiv behandling. I en 2008 års översyn av röd ginseng studier publicerade i "British Journal för klinisk farmakologi," Dai-Ja Jang och hans kollegor fann också några bevis på effektivitet.

Försiktighetsåtgärder

Trots att bevisningen är för naturliga alternativ till sildenafil, många Bristen solida kliniska bevis på grund av liten studie storlek eller dålig metodologisk kvalitet. Dessutom doser av oreglerade kosttillskott varierar kraftigt, och Mayoclinic. com varnar för att vissa kan orsaka farliga biverkningar såsom lågt blodtryck. Diskutera behandling med din läkare innan du experimenterar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.